6 σημάδια ότι τελικά δεν τον γουστάρεις


Από τότε που βγήκε το “too good to be true” χρεώνουμε στον άλλον τη στιγμή που μας δείχνει την πραγματική του εικόνα, τις προθέσεις του, το τι θέλει τέλος πάντων από μας. Υπάρχουν όμως φορές που κι εσύ δεν είσαι πέρα για πέρα αληθινή και ειλικρινής με εκείνον αλλά και με τον εαυτό σου. Στιγμές που δεν ξέρεις τι θέλεις, αν το θέλεις ή αν και να εξαφανιζόταν αύριο δε θα σε έκαιγε και πολύ. Είναι δύσκολο να παραδεχτείς ακόμα και στον εαυτό σου καμιά φορά ότι τελικά τον τύπο δεν τον γουστάρεις και τζάμπα το παιδεύετε. Όμως υπάρχουν σημάδια που μπορεί να σε προδώσουν από μόνα τους.

Δεν κάνεις 100 ώρες για να ετοιμαστείς όταν πρόκειται να συναντηθείτε
Όση αυτοπεποίθηση κι αν έχεις, όταν ξεκινάς να βγαίνεις με κάποιον όλα πηγαίνουν με αργούς ρυθμούς. Γιατί όλα θέλεις να είναι τέλεια. Να τα βρίσκει τέλεια. Οπότε εννοείται πως θα αργείς αρκετά να ετοιμαστείς πριν από κάθε σας συνάντηση. Αν αυτό δε συμβαίνει ή δεν το γουστάρεις πολύ ή είσαι από αυτές που πιστεύουν ότι στα πρώτα ραντεβού ο άλλος θα ερωτευτεί τον πλούσιο ψυχικό σου κόσμο. Οπότε ναι δεν πειράζει αν κυκλοφορείς με bun και χωρίς καν μάσκαρα.

Το σεξ δεν υπάρχει σαν επιθυμία στο μυαλό σου όταν τον βλέπεις
Η σεξουαλική επιθυμία στην αρχή της σχέσης είναι μια άσβεστη φλόγα. Θέλεις τα πάντα, πάντα και παντού. Αν αυτό δεν περιγράφει καθόλου όσα νιώθεις, τότε κάτι δεν πάει καλά. Στην καλύτερη δεν ταιριάζετε σεξουαλικά και στη χειρότερη μάλλον βαριέσαι το σεξ.

Δε σου αρέσουν τα αγγίγματα σε δημόσιο χώρο
Όταν λέω αγγίγματα δεν εννοώ οπωσδήποτε υπερβολική διαχυτικότητα και φιλιά στη μέση του δρόμου, αλλά αυτά τα μικρά. Τις στιγμές που ο άλλος σου ακουμπάει ελαφρά στον ώμο και εσύ ασυναίσθητα τινάζεσαι και μετακινείσαι τρία εκατοστά πιο πέρα γιατί νιώθεις να πνίγεσαι.

Δεν μιλάς πολύ γι’ αυτόν στις φίλες σου
Και σε ρωτάνε τα κορίτσια “Τι γίνεται με τον Κώστα; Όλα καλά;”. Εσύ κουνάς καταφατικά το κεφάλι προς τα κάτω και δε βγάζεις λέξη. Έλα εντάξει ξεκάθαρα τη θέλει την πάστα του. Από αυτές τις νηστίσιμες ή με πραλίνα και φουντούκι;

Δε γίνεται να μπει καινούργιο crush στη ζωή σου χωρίς να θέλεις να το αναλύεις με τις φίλες σου. Από το πώς πίνει τον καφέ του μέχρι πού έχει τον Ωροσκόπο του. Αν συνεχίζεις μετά από αυτό να επιμένεις πως είσαι ερωτευμένη τότε να ξέρεις πως λες ψέματα και σε σένα και στις φίλες σου. Και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.

Δεν αγχώνεσαι ούτε περιμένεις με αγωνία πότε θα τον δεις
Ότι ας πούμε σ’ αρέσει εσένα αυτός και είσαι τόσο cool που έχει φτάσει Σάββατο και δεν περιμένεις να δεις αν θα το περάσετε μαζί ή όχι. Έχεις ενστερνιστεί τη φιλοσοφία του ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και φτιάχνεις το μανικιούρ σου ανεπηρέαστη.

Δεν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να φλερτάρει με άλλες γιατί στην πραγματικότητα κάνεις το ίδιο κι εσύ
Όταν σ’ αρέσει κάποιος τον θέλεις για σένα και μόνο. Όταν μάλιστα είστε στην αρχή και δεν είσαι σίγουρη για το τι μπορεί να παίζει στη ζωή του τσιμπιέσαι με το παραμικρό. Ίσως όχι ανοιχτά αν δεν είναι στο χαρακτήρα σου η ζήλια, αλλά περνάς την κάθε του κίνηση από ιερά εξέταση και κάθε φίλη είναι ύποπτη. Είναι δεν είναι ελεύθερη.

Αν δε σε νοιάζει τίποτα από τα παραπάνω και η ζωή του δεν έχει καθόλου ξεσκονιστεί από τη γυναικεία σου περιέργεια σίγουρα ο τύπος δεν είναι προτεραιότητά σου, και δεν πρόκειται να γίνει.

Δεν πετάγεσαι όταν χτυπάει το κινητό σου
Ενδέχεται μάλιστα να είσαι τόσο ζαμαν φου που μπορεί να κυκλοφορείς για ώρες έξω χωρίς να έχεις κινητό μαζί σου. Προφανώς και χωρίς να σου περνάει από το μυαλό ότι εκείνος μπορεί να σε ψάξει και να μη σε βρει ή να θέλεις εσύ να του μιλήσεις και να μη μπορείς.

Δε γίνεται να υπάρχει crush στη ζωή σου και συ να αποχωρίζεσαι το κινητό τόσο αβίαστα λες και είμαστε στα 80’s . Όταν γουστάρεις κοιμάσαι αγκαλιά με το κινητό -γιατί μπορεί να στείλει καληνύχτα. Κάνεις μπάνιο και το έχεις δίπλα στο σκαμνάκι με τη πετσετούλα γιατί ενδέχεται να σου στείλει και από τον ενθουσιασμό σου μπορεί να το βουλιάξεις στη σαπουνάδα.

Τέλος, όταν γουστάρεις τον άλλον σε νοιάζει να επικοινωνείς. Αν αυτό δε συμβαίνει άστο καλύτερα. Πες ότι πας για τσιγάρα και μη γυρίσεις ποτέ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ