Βασιλακόπουλος: «Η ΕΟΚ δουλεύει για το καλό του μπάσκετ. Πείτε του Αυγενάκη είμαι… κούκλος»


Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας τόνισε ότι η ΕΟΚ δουλεύει για το καλό του μπάσκετ ενώ «πέταξε» μία χιουμοριστική… αιχμή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος χαρακτήρισε «Θρύλο του αμερικανικού μπάσκετ» τον Ρικ Πιτίνο μετά το ραντεβού τους στα γραφεία της Ομοσπονδίας όπου και επιτεύχθηκε η συμφωνία για γίνει ο 67χρονος προπονητής ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε πως «η ΕΟΚ δουλεύει για το καλό του μπάσκετ» ενώ ως προς το αν συζήτησαν τις οικονομικές απολαβές του Πιτίνο στη συνάντηση, ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ απάντησε: «Ούτε καν το συζήτησε για αμοιβή. Δεν άνοιξε ζήτημα οικονομικής απολαβής».

Τέλος κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών μετά την επιτυχή συνάντηση ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε όρεξη για… πλάκες καθώς θυμήθηκε την κόντρα του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και είπε προς τους φωτογράφους «Είμαι ωραίος; Πείτε του Αυγενάκη ότι είμαι κούκλος».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ