GNTM: Τα… 1000 πρόσωπα της Κάτιας Ταραμπάνκο πριν μπει στο ριάλιτι μοντέλων! Αγνώριστη! (photos)


GNTM: Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό μιας και κατηγορείται για πολλά από τις συμπαίκτριές της αλλά συνεχίζει να είναι μέσα στο παιχνίδι και να… δείχνει τα δόντια της σε όσους την αμφισβητούν! 

Το όμορφο κορίτσι από την Ουκρανία που εδώ και καιρό ακολουθεί καριέρα μοντέλου και είναι από τις πιο έμπειρες μέσα στο GNTM όταν συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την οντισιόν της στο ριάλιτι μοντέλων, ο Δημήτρης Σκουλός είχε αποκαλύψει πως τη γνώριζε καθώς είχε δουλέψει μαζί της και μάλιστα εκείνος ήταν που την προέτρεψε να βρεθεί στις οντισιόν.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM της προέτρεψε γιατί ήξερε πως η Κάτια πάλευε καθημερινά για την επιβίωσή της και ο ίδιος πίστευε πως ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να ανεβάσει τις μετοχές της στον χώρο του μόντελινγκ και να έχει πλέον πιο πολλές δουλειές λόγω αναγνωρισιμότητας.

Και καλά έκανε, θα πούμε εμείς, αν και η Κάτια δεν χρειαζόταν το GNTM για να φτιάξει το μπουκ της όπως άλλες κοπέλες που πρωτοεμφανίζονταν.

Και αυτό γιατί ήδη ανήκε σε πρακτορείο μοντέλων και είναι γνωστή στον χώρο του μόντελινγκ.

Και όχι μόνο έχει φτιάξει το μπουκ της που είναι πλουσιότατο αλλά στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και βίντεο με τις πιο σημαντικές στιγμές της στον χώρο της διαφήμισης. Αποσπάσματα δηλαδή από διαφημιστικά σποτ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει. Και είναι πράγματι, σχεδόν σε κάθε πλάνο, εντελώς διαφορετική. Άλλοτε ανέμελο κορίτσι που τρέχει στους αγρούς για έναν έρωτα, άλλοτε όμορφη τουρίστρια στα στενά της Μυκόνου και άλλοτε νυφούλα, έτοιμη να πέσει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Ανακαλύψτε τα… 1000 πρόσωπά της στο παρακάτω video:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ