Globetrotters: Χάρης – Αντελίνα Βαρθακούρη: Η γνωριμία μέσω Facebook και τα πρώτα ραντεβού (Photos)


Globetrotters: Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έχουν γίνει το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού.

Είναι εκρηκτικοί, δεν διστάζουν να ανταλλάξουν βαρείς χαρακτηρισμούς on camera και να ξεπεράσουν τα όρια της καλής συμπεριφοράς, δυναμιτίζοντας με αυτό τον τρόπο τις τηλεθεάσεις του «Globetrotters» αλλά και την περιέργεια του κόσμου, που αναρωτιέται ποιο είναι πραγματικά αυτό το ζευγάρι που δημιουργεί επικούς καβγάδες στην TV.
Γνωρίστηκαν μέσω Facebook.

Ο Χάρης έκανε like στις φωτογραφίες της Αντελίνας και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Αντάλλαξαν μηνύματα για δύο μήνες, το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά, ωστόσο στην πορεία όλα άλλαξαν.

Μια κάρτα του Χάρη «Είσαι η ζωή μου, δώσε μια ευκαιρία» με ένα μπουκέτο λουλούδια ήταν αρκετά για την Αντελίνα.
Μέσα σε έναν μήνα έμεινε έγκυος και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο χαριτωμένα κοριτσάκια, τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντίνα.

Εκείνος συνθέτης. Σε ηλικία μόλις 11 ετών είχε την πρώτη του επαφή με τη δισκογραφία με το τραγούδι «Πιο καλή η μοναξιά», που ερμήνευσε μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Σπούδασε στη Βοστώνη των ΗΠΑ Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική και επέστρεψε έχοντας έτοιμη τη μουσική για τον δίσκο του Γιάννη Πάριου «Παρέα με τον Χάρη».

Η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Παρουσίαζε μέσα από τη συχνότητα του ΑΡΤ την εκπομπή «Καλημέρα, τι κάνεις;» αλλά και με τον Θανάση Πάτρα το μαγκαζίνο «Live Weekend».
Το ζευγάρι κατά καιρούς -λόγω του ταμπεραμέντου και του άνετου επικοινωνιακού τους προφίλ- ανταποκρίνεται σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Χάρης και Αντελίνα μιλούν για την εκρηκτική τους σχέση, τα παιδιά τους, τα όνειρα τους για το μέλλον και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Η εμφάνιση πέρυσι στη «Φωλιά των Κου Κου» έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Τότε ο Κρατερός Κατσούλης τους είχε πει παρατηρώντας τους ότι «κάτι πρέπει να κάνετε, να βγάλετε τη ζωή σας προς τα έξω, θα κάνετε επιτυχία».

Μάλλον τότε οι ιθύνοντες του Star άκουσαν τον παρουσιαστή τους και έτσι αποφάσισαν να προτείνουν στο εκρηκτικό ζευγάρι να συμμετάσχει στο «Globetrotters», ένα νέο πρόγραμμα του Star, μέσα από το οποίο οι συμμετέχουσες ομάδες καλούνται να φέρουν εις πέρας αποστολές σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας πόντους και κατ» επέκταση χρήματα που προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αρχικά ο Χάρης ήταν αρνητικός λόγω των παιδιών και της δίμηνης απουσίας τους (Αύγουστο και Σεπτέμβριο).
Η Αντελίνα, όμως, το ήθελε πολύ. Τον έπεισε λέγοντας του ότι μέσα από αυτό μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό.
Ούτε όμως οι ίδιοι είχαν προβλέψει όλα όσα θα ζούσαν αυτούς τους δύο μήνες εκτός Ελλάδας, με τις αποστολές που τους αναθέτει ο Πέτρος Πολυχρονίδης να προκαλούν ακόμα και στιγμές εκρηκτικότητας μεταξύ τους. Άλλοι χαρακτηρίζουν τη στάση τους ειλικρινή, άλλοι εκτός ελέγχου.
Το ζεύγος Βαρθακούρη δεν διστάζει να βγει από τα ρούχα του, να πει ο καθένας τα δικά του, χωρίς να νοιάζεται για την παρουσία της κάμερας.

Και οι δύο ξεσπούν συχνά-πυκνά, είτε λόγω κούρασης, όπως θα πει ο Χάρης (μιας και για τις ανάγκες των γυρισμάτων ξυπνούν πολύ νωρίς), είτε λόγω του έντονου χαρακτήρα και των δύο.

«Οι καβγάδες μας είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου μας. Λέμε αυτό που νιώθουμε και μετά είμαστε καλά», θα πει η Αντελίνα σε μια συνέντευξη της.

Ίσως να είναι και αυτό το μυστικό που το ζευγάρι παραμένει ενωμένο και ερωτευμένο, όπως δηλώνουν, μέχρι σήμερα.
Απομένει να δούμε εάν θα είναι εκείνοι που μετά το πέρας των αποστολών τους θα καταφέρουν να πετύχουν τον σκοπό τους και να αναδειχθούν το ζευγάρι της χρονιάς.

Πηγή tv έθνος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ