Παναθηναϊκός – Άλπμα Βερολίνου LIVE: Ευκαιρία για σερί στο ΟΑΚΑ


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ. Όγδοη αγωνιστική στη Euroleague με τους «πράσινους» να έχουν ρεκόρ 4-3. Μόλις μία νίκη έχουν οι Γερμανοί που έχουν όμως αντιμετωπίσει το top5 της κατάταξης. Χωρίς τον τραυματία Φρεντέτ θα αγωνιστεί η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Euroleague, στον απόηχο του αποκλεισμού από τον Προμηθέα Πάτρας στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι “πράσινοι” θέλουν αφήσουν πίσω τους την ήττα σοκ στην Πάτρα, κάνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στην Ευρώπη, στον εντός έδρας αγώνα με τους Γερμανούς. Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου από το Newsit.gr

 

 

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο σερί νίκες στο ΟΑΚΑ, με την Αναντολού Εφές και τη Βαλένθια, έχοντας πλέον την ευκαιρία να… αναρριχηθεί περαιτέρω στην κατάταξη, με την τρίτη συνεχόμενη και τέταρτη συνολικά, επικράτησή του στην έδρα του.

Την ίδια ώρα, η Άλμπα Βερολίνου έχει πάρει μόλις μία νίκη και αυτή στην πρεμιέρα της Euroleague, καθώς ακολούθησαν 6 σερί ήττες, με τις 5 πρώτες ομάδες της λίγκας μέχρι σήμερα, αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα υπερβολικά δύσκολο πρόγραμμα για αυτή.

Διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου θα είναι οι Πουκλ (Σλοβενία), Πατέρνικο (Ιταλία) και Μογκούλτσοκ (Τουρκία), ενώ στο ημίχρονο θα βραβευθεί ο θρύλος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κριστόφ Βαζέχα.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ