Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η απίστευτη ατάκα του γιου της για την παρουσίαση του δελτίου (photos)


Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μοιράστηκε την ατάκα που της είπε ο γιος της, όταν την είδε στο δελτίο, και μείναμε έκπληκτοι!

Η έμπειρη δημοσιογράφος- παρουσιάστρια μίλησε για την καθημερινότητα της, για το πως είναι ως μητέρα, για τη σχέση της με τα social media και για το πόσο ασχολείται με την εμφάνιση της.

Η καθημερινότητα σου πώς είναι;

«Αν και δεν είμαι λάτρης, ξυπνάω πολύ πρωί για να ετοιμάσω τα παιδιά μου για το σχολείο. Μετά έρχεται αυτό που έλεγα πριν για την εμμονή. Διαβάζω εφημερίδες, ακούω ραδιόφωνα και «πιάνω δουλειά» στο κινητό σε ιστοσελίδες και social media. Όλα αυτά με τις απαραίτητες προσαρμογές. Λίγο μαγείρεμα, λίγη άσκηση και άλλα τέτοια της καθημερινότητας που κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Η ζωή μας καθρεφτίζεται στη ζωή του άλλου».

Πώς είσαι ως μητέρα;

«Όπως πολλές γυναίκες που εργάζονται πολλές ώρες, με βασανίζει συχνά το ερώτημα αν είμαι αρκετά παρούσα στη ζωή των παιδιών μου. Είναι 12 και 9 χρονών, ξέρω πως υπάρχουν στιγμές που θα με ήθελαν δίπλα τους ακόμα και για κάτι εντελώς απλό και τετριμμένο, αλλά νομίζω πως στο τέλος της ημέρας διατηρούμε μια καλή ισορροπία».

Σε βλέπουν στις ειδήσεις;

«Με βλέπουν καμιά φορά, αλλά όχι φανατικά. Όπως μου έχει πει ο μεγάλος: “Καλή είσαι, δεν λέω, αλλά δεν είσαι και Υoutuber”».

Δώρα Αναγνωστοπούλου

Πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι το Internet και τα social media έχουν τόσο κυρίαρχο ρόλο στη ζωή τους;

«Με τον αγώνα όλων μας να μη γίνει η χρήση κατάχρηση. Δεν μπορώ ούτε και θέλω να ξεριζώσω αυτή την πραγματικότητα από τη ζωή τους. Αυτή είναι η εποχή τους. Προσπαθώ να επιβάλω κανόνες – άλλοτε τηρούνται και άλλοτε όχι. Πάντως, νομίζω ότι έχουν περισσότερο ανάγκη να νιώθουν την αγάπη και την αποδοχή μας παρά τις ανησυχίες μας».

Δεν ξέρω αν είδες το Joker στο σινεμά. Πώς σου φάνηκε όλη αυτή η συζήτηση που έγινε για τα παιδιά που πήγαν να δουν την ταινία;

«Την είδα την ταινία, είναι καλό σινεμά με μια εξαιρετική ερμηνεία και πολιτικά μηνύματα. Το συζήτησα με τον μεγάλο μου γιο, τον προέτρεψα να δει το τρέιλερ και να το συζητήσουμε. Μάλλον συνέβαλα στην απόφαση του να μην τη δει ακόμα, γιατί έχει ρεαλιστικά στοιχεία βίας και έναν χαρακτήρα βασανισμένο από μικρή ηλικία. Δεν θα έλεγα ότι είναι για παιδιά 12 ετών. Όμως το να γίνονται έφοδοι στους κινηματογράφους από την Αστυνομία είναι αδιανόητο όσο και αστείο».

Εσύ πώς τα πας με τα social media;

«Έχω λογαριασμούς, αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου καλή σχέση μαζί τους. Είναι σπάνιες οι φορές που αναρτώ κάτι, αλλά προτιμώ αυτό από το άλλο άκρο. Και εδώ μπορεί να ακουστώ βαρετή, αλλά ακολουθώ κυρίως ό,τι παράγει ή αναπαράγει ειδήσεις».

Με την εμφάνιση σου πόσο ασχολείσαι;

«Όχι και τόσο. Θέλω όμως να διατηρούμαι σε φόρμα και να διατηρώ και την ψυχική μου ισορροπία. Αρα, και καλή διατροφή, και καλόν ύπνο, και καλές και ισορροπημένες σχέσεις με τους ανθρώπους μου, και ώρες προσωπικής απομόνωσης».

Παρακολουθείς τη μόδα;

«Σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Και το ντύσιμο μου το προσέχω όσο μπορεί να προσέξει κάποιος μια μπλούζα και ένα τζιν. Δεν είμαι της επιμελημένης κοκεταρίας».

Υπάρχουν πράγματα στον χαρακτήρα σου που θα ήθελες να αλλάξεις;

«Δεν ξέρω πόσο αλλάζουμε δομικά μεγαλώνοντας. Μάλλον μας αποδεχόμαστε και ίσως αυτοσαρκαζόμαστε περισσότερο, με τις αδυναμίες και τα ελαττώματα μας. Καμιά φορά με εντυπωσιάζει θετικά η εμμονή σε αρχές και αξίες που είχα από παιδί. Με εξοργίζει η αναβλητικότητα μου απέναντι στην έννοια «υποχρέωση».

Έχεις ανασφάλειες;

«Εννοείται. Θα ήθελα μάλλον να είμαι πιο εκδηλωτική, ώστε να μην αφήνω περιθώρια παρερμηνείας από τους ανθρώπους που αγαπώ».

Δώρα Αναγνωστοπούλου

Αν δεν είχες γίνει δημοσιογράφος, τι θα ήθελες να είσαι;

«Ξέρεις, νιώθω συχνά σαν να μην έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που ονειρευόμουν τα πάντα και ήμουν σίγουρη ότι μπορούσα να τα κάνω. Οπότε, όταν δεν θα μου αρέσει η δουλειά μου, ίσως γίνω συγγραφέας, ηθοποιός, πιλότος”.

Υπάρχει όριο ηλικίας για κάποιον που βγαίνει στο γυαλί; Το σκέφτεσαι ποτέ;

Υπάρχει, ασφαλώς. Αλλά δεν δέχομαι να είναι άλλα αυτά τα όρια για τους άντρες και άλλα για τις γυναίκες. Εχει έρθει η ώρα να αποδεχτούμε το πέρασμα των χρόνων ως ωριμότητα για όλους μας και όχι να χωριζόμαστε σε ώριμους άντρες και γριές γυναίκες. Καλό είναι, σε κάθε περίπτωση, να επιζητούμε οι ίδιοι την αλλαγή και την ανανέωση», είπε στο Down Town.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ