Η Όλγα Πηλιάκη σε κατάσταση πανικού! Η φάρσα του Χανταμπάκη και η απίστευτη αντίδρασή της! (video)


Έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι μεγάλο πειραχτήρι! Ειδικά για τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη! 

Το ζευγάρι βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο εξοχικό που διαθέτει η οικογένεια στον Ωρωπό όπου διαθέτει και κτήμα με ελιές. Τώρα είναι η εποχή τους. Έτσι, μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν στο κτήμα για να απολαύσουν την όμορφη λιακάδα αλλά και να δουν πώς πάει η… σοδιά!

Τότε ο Στέλιος Χανταμπάκης σκαρφίστηκε μία φάρσα για τη γυναίκα του η οποία πραγματικά πέρασε… ταραχή!

Δείτε καρέ – καρέ τον… πανικό που κυρίευσε την Όλγα Πηλιάκη.

Η καλλίγραμμη γυμνάστρια αμέριμνη έδειχνε στην κόρη τους τις ελιές όταν η πεθερά της που ήταν και εκείνη στο κόλπο, της είπε πως είχε κάτι στον ώμο της. Η Όλγα Πηλιάκη, η οποία προφανώς και φοβάται τα έντομα και τα ζουζούνια, αμέσως έπαθε πανικό και αφού άφησε με ασφάλεια κάτω την κόρη της, άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της, προσπαθώντας να απαλλαγεί από αυτό το… κάτι που είχε στον ώμο της!

Φυσικά όλοι γύρω της γελούσαν με την ψυχή τους με την ίδια όμως να… ζει τον πανικό της καθώς πίστευε ότι όντως είχε μπλεχτεί μέσα στα μαλλιά της κάποιο ζουζούνι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προσελκύοντας, φυσικά «βροχή» τα likes.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ