Σοκάρουν οι φωτό-ντοκουμέντο με την εικόνα του λιπόσαρκου Joaquin Phoenix! (pics)


Και ενώ η ταινία Joker με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολλάρια σε κέρδη παγκοσμίως και προκαλεί φρενίτιδα όπου και αν προβάλλεται, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανέκδοτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας που σαρώνει και που -λογικά- θα κερδίσει υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ (ελπίζοντας ότι ο πρωταγωνιστής θα πάρει το πρώτο αγαλματίδιοτ ης καριέρας του), ο Tod Phillips θέλησε να συνεχίσει λίγο να εξιτάρει τους θαυμαστές της συγκεκριμένης κινηματογραφικής υπερπαραγωγής, ανεβάζοντας γαι πρώτη φορά φωτογραφίες που δεν είχαν δει ποτέ μέχρι σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε αυτές δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix o οποίος έδωσε με τον καλύτερο δυνατό και αληθοφανή τρόπο σάρκα και οστά στον ψυχοπαθή «ήρωα» της ιστορίας. Μην ξεχνάμε ότι για να αποδώσει καλύτερα τον ρόλο του, χρειάστηκε να χάσει 23 ολόκληρα κιλά, αποκτώντας μία σχεδόν αρρωστημένη όψη για τις ανάγκες της ταινίας.

Γι» αυτό και οι ανέκδοτες αυτές φωτογραφίες προκαλούν σοκ, αφού σε αυτές ο πρωταγωνιστής απεικονίζεται σαν να είναι η… σκιά του εαυτού του.

Μία άλλη φωτογραφία που έχει κερδίσει χιλιάδες likes είναι το σημειωματάριο του Joke ο οποίος γράφει με… ορνιθοσκαλίσματα τις πιο σκοτεινές του σκέψεις.

Δείτε τις εν λόγω πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στην gallery…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ