Μαρία Φιλίππου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που έφυγε από το «Έλα στη θέση μου»


Η Μαρία Φιλίππου εξομολογήθηκε γιατί αποχώρησε από τη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μαμά Ρόζα» και σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται, θυμάται την εποχή του «Εμείς κι εμείς» από όπου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ενώ αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από τη σειρά του ΑLPHA «Έλα στη θέση μου».

Θεατρικά σας βρίσκουμε στην παράσταση «Μαμά Ρόζα»…

«Στο Θέατρο Αλίκη εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζουμε την κωμωδία του Αντρέ Ρουσέν σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Πρόκειται για την ιστορία μιας μητέρας που προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι της. Ενα από αυτά είναι μια δυσλειτουργία του γιόκα της που θέτει σε κίνδυνο το δοξασμένο όνομα της περήφανης οικογένειας Μανιάνο και την υπόληψη του ωραίου Αντόνιο. Με διάφορα δικά της τεχνάσματα καταφέρνει και το λύνει το πρόβλημα.

Εγώ υποδύομαι την Τζουζεπίνα, που είναι μια μάγισσα που κάνει μαντζούνια, που είναι λίγο γύφτισσα, που είναι λίγο απ» όλα. Ο ρόλος αυτός με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί κάτι ανάλογο δεν έχω παίξει ποτέ μέχρι πρότινος. Επίσης χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία μου με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, με τους οποίους ήθελα χρόνια να δουλέψω και να που ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί αυτή η συνεργασία».

Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παράστασης;

«Το κοινό συμμετέχει με επιφωνήματα κατά τη διάρκεια της παράστασης, δείχνοντας πόσο τους αρέσει».

Τα ονόματα που συμμετέχουν σε μια παράσταση παίζουν ρόλο στην επιτυχία που θα έχει ένα έργο;

«Κατά τη γνώμη μου όλα έχουν σημασία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Για να είναι αναγνωρίσιμος ένας ηθοποιός σημαίνει ότι είναι και καλός κατά τη γνώμη μου. Αυτό που έχει σημασία σε μια παράσταση είναι η χημεία μεταξύ των ηθοποιών, το πόσο δεμένοι είναι».

Μαρία Φιλίππου

Γίνατε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Εμείς κι εμείς». Τι θυμάστε από την εποχή εκείνη;

«Το «Εμείς κι εμείς» ήταν τα νιάτα μου, οι φιλίες που έκανα, αλλά αυτό που θυμάμαι κυρίως ήταν όταν πηγαίναμε στα γυρίσματα ήταν σαν να πηγαίναμε σε πάρτι, πηγαίναμε να δουλέψουμε και γελάγαμε και ήμασταν ευτυχείς. Περνούσαμε καταπληκτικά. Και τώρα έτσι θέλω να δουλεύω και έτσι δουλεύω. Κάνουμε αυτήν τη δουλειά για να είμαστε καλά».

Την περσινή σεζόν συμμετείχατε στην τηλεοπτική σειρά «Ελα στη θέση μου» που συνεχίζει και φέτος, χωρίς εσάς όμως. Γιατί φύγατε τελικά;

«Έφυγα γιατί για μένα ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Και έκλεισε γιατί εγώ ένιωσα ότι δεν μπορούσα πια να λειτουργήσω σε αυτό τον ρόλο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είμαι σε μια ηλικία που πια πρέπει να κάνω πράγματα που να γεμίζουν τη ψυχή μου».

Τηλεοπτικά βρίσκεστε σε συζητήσεις;

«Ναι, βρίσκομαι σε συζητήσεις για μια καινούργια σειρά, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω κάτι περισσότερο».

Έχετε κάνει φιλίες από τον καλλιτεχνικό χώρο;

«Ναι, έχω κάνει αρκετές, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα για να μην ξεχάσω και αδικήσω κάποιους. Θα αναφερθώ σε κάποιους που έχουν φύγει από τη ζωή, όπως είναι ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Βέτα Μπετίνη και η Νατάσα Μανίσαλη, οι οποίοι και μου λείπουν πολύ».

Πώς τα πάτε με τον χρόνο που περνά;

«Είμαι καλά. Εκανα αυτό που έπρεπε να κάνω στην ηλικία που έπρεπε να το κάνω, οπότε δεν μου έχουν μείνει απωθημένα».

Τι θα θέλατε να κάνετε στη συνέχεια της καριέρας σας;

«Ωραίες συνεργασίες και ρόλους που θα γεμίζουν την ψυχή μου», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ