Πάμελα Άντερσον: Θέλει να σώσει τις γυναίκες από τον φεμινισμό


Το πιο διάσημο μοντέλο του περιοδικού Playboy και αγαπημένο «κουνελάκι» του Χιού Χέφνερ, η Πάμελα Άντερσον έκανε μια προκλητική δήλωση για το «τρίτο κύμα» του φεμινισμού. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή 60 Minutes του CBS News, η 51χρονη σταρ του Baywatch χαρακτηρίζει το κίνημα Me Too, που αφορά σε καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, «βαρετό».

Η πρώην «ναυαγοσώστρια» υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή ότι το κίνημα αυτό «παραλύει τους άνδρες». Συγκεκριμένα είπε: «Πιστεύω ότι αυτός ο φεμινισμός έχει τραβήξει πολύ. Είμαι φεμινίστρια, αλλά πιστεύω ότι αυτό το τρίτο κύμα φεμινισμού προκαλεί βαρεμάρα. Πιστεύω ότι παραλύει τους άνδρες».

Και γνωρίζοντας ότι η δήλωσή της θα προκαλέσει πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, η Πάμελα Άντερσον συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι αυτό το κίνημα Me Too είναι πολύ για μένα. Συγγνώμη, πιθανότατα θα με “σκοτώσουν” γι’ αυτό αλλά… η μητέρα μου με έμαθε να μην πηγαίνω σε ξενοδοχεία με ξένους».

Το εμβληματικό sex symbol των 90ς συμπλήρωσε ότι η πορεία της στο Playboy τη βοήθησε και την ενδυνάμωσε ως γυναίκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάμελα Άντερσον εκφράζει αυτές τις απόψεις. Σε συνέντευξή της στο BBC είχε δηλώσει ότι θέλει να γράψει ένα βιβλίο: «Πώς να σώσεις τις γυναίκες από τον φεμινισμό».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ