Γιάννης Σπαλιάρας: «Πήρα τον ρόλο μέσω κινητού» (photos)


Η συμμετοχή του Γιάννη Σπαλιάρα στην σειρά το «El Senor de los Cielos» συζητιέται ήδη αρκετά.

Το μοντέλο παίζει σε ένα σίριαλ το οποίο περιγράφει τη ζωή του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στο Μεξικό τη δεκαετία του «90, του Amado Carrillo Fuenteso, ο οποίος δολοφονήθηκε στο χειρουργικό τραπέζι προσπαθώντας να αλλάξει πρόσωπο. Η σειρά που μπήκε στην 7η και τελευταία σεζόν, θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών στη Λατινική Αμερική. Δεν είναι πάντως παραγωγή του Netflix και αυτό το διευκρινίζει και ο Γιάννης Σπαλιάρας στο TV Έθνος: «Είναι σειρά της Telemundo, που συγχρηματοδοτείται από το Netflix. Το επεισόδιο παίζει ελεύθερα στο Μεξικό και μετά ανεβαίνει στην πλατφόρμα. Στο ελληνικό πακέτο του Netflix δεν έχει μπει ακόμη. Συμμετέχω για 15 επεισόδια και υποδύομαι τον Νίκο, έναν Έλληνα πρώην πράκτορα της CΙΑ που έχει μπλέξει στα δίχτυα του καρτέλ ναρκωτικών. Προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και την οικογένεια του».

Ο ρόλος του είναι αρκετά κόντρα στο προφίλ που τον έχουμε συνηθίσει. «Δεν είχα ερωτικές σκηνές, ούτε πλάνα χωρίς μπλούζα. Υποδύομαι έναν ήρωα μεγαλύτερο ηλικιακά από εμένα. Μου έβαφαν τα μαλλιά γκρίζα. Με έντυναν κλασικά. Και υπήρχαν αρκετές σκηνές με φλας μπακ. Δεν με δυσκόλεψαν τόσο οι σκηνές δράσης, όσο οι δραματικές σκηνές του τέλους».

Από την πρώτη επαφή μέχρι το τελικό «ΟΚ» για να πάρει τον ρόλο, όλα έγιναν μέσω κινητού: «Με πήρε η Ηλέκτρα Αποστολάκη, η Ελληνίδα παραγωγός που είχε αναλάβει κάποια κομμάτια των γυρισμάτων που θα γίνονταν στην Ελλάδα. Αφού έστειλα το βιογραφικό μου, στη συνέχεια έστειλα το πρώτο βίντεο με φράσεις και στα ισπανικά. Μετά μιλούσα απευθείας με Μεξικό και Μαϊάμι με τους παραγωγούς. Ήθελαν να τους στείλω δύο μεγάλες σκηνές μέσω βίντεο στα ισπανικά και στα αγγλικά. Τα ισπανικά με δυσκόλεψαν πολύ. Τη σκηνή στα αγγλικά τη διάβαζα τρεις φορές και στα ισπανικά τριάντα Δεν άγγιξα καθόλου τα ισπανικά στην αρχή. Δεν ήθελα να τα μάθω λάθος. Γύρισα από το Λιτόχωρο στην Αθήνα και κάναμε πρόβα μαζί με την Ηλέκτρα».

Ο Γιάννης μπήκε στην τελική ευθεία των κάστινγκ πάντα μέσω τηλεφώνου. Η τελική έγκριση ήρθε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη, Σαντορίνη. «Ήμουν μέσα στο τζακούζι και μου έρχεται μήνυμα «Στείλε μας μία από τις δυο σκηνές στα ελληνικά». Σε κάποιες σκηνές μιλάω ελληνικά. Βγήκα από το τζακούζι και ζήτησα από την κοπέλα στη ρεσεψιόν να με τραβήξει με το κινητό. Ξαφνικά έρχονται αφίξεις και η βιντεοσκόπηση ολοκληρώθηκε από τον μπάρμαν της πισίνας. Έπειτα από μισή ώρα μου είπαν πως πήρα τον ρόλο».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ