Σοκάρει Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Για έναν χρόνο κοιμόμουν σε υπόστρωμα επειδή δεν είχα χρήματα»

Για αρκετό καιρό κατά το παρελθόν, Ελληνίδα τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έκαναν δύσκολη ακόμα και την καθημερινότητά της. 

Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή η οποία σε συνέντευξή της μίλησε για αυτές τις δύσκολες ώρες που βίωσε.

«Έχω μείνει στον Άγιο Ιωάννη, τον Νέο Κόσμο, την Καισαριανή, την Ηλιούπολη αλλά και το Ίλιον όπου ήταν η σχολή μου. Έχω αλλάξει πολλά σπίτια. Αυτό συνέβαινε είτε γιατί βαριόμουν τον χώρο είτε γιατί έβλεπα συμπεριφορές από τους ιδιοκτήτες που δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν αντέχω την αγένεια. Ήμουν πάντα πολύ ευγενική και τυπική αλλά το λάθος μου ήταν ότι δεν έβαζα όρια» είπε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Στη ζωή μου έμαθα να επιβιώνω. Πλέον βλέπω το σπίτι μου και λέω «τι όμορφο που είναι». Έμενα πάντα σε παλιά σπίτια αλλά με έναν τρόπο κατάφερνα να τα φέρνω στα μέτρα μου.

Όταν έμενα στον Άγιο Ιωάννη, για έναν χρόνο κοιμόμουν σε υπόστρωμα επειδή δεν είχα χρήματα. Μάλιστα, όταν νοίκιασα το σπίτι, ο σπιτονοικοκύρης μου είπε «αυτό ξέμεινε, θα το πετάξουμε» και του απάντησα «δεν πειράζει, θα το πετάξω εγώ». Είχε και ένα ψυγείο με χαλασμένη κατάψυξη. Την έβγαλα για πολύ καιρό έτσι. Αυτές οι καταστάσεις με σκληραγώγησαν».

Πηγή: People

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here