ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ιστορική δικαίωση. Μια μεγάλη υπογραφή για το γήπεδο»


Την ικανοποίηση της για την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την εταιρεία Intrakat -για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια που συνδέεται με το γήπεδο της Ένωσης- εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είδε τη Δευτέρα (09.12.2019) να γίνεται ένα τεράστιο βήμα προς την ολοκλήρωση της “Αγια-Σοφιάς”, με τις υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και λίγο μετά από αυτή τη σημαντική εξέλιξη εξέφρασε την ικανοποίηση της.Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Μία ακόμα μεγάλη στιγμή σε έναν δύσκολο και ανηφορικό δρόμο πενταετίας. Ενα ακόμα υψηλό εμπόδιο που αφήνουμε πίσω μας!

Μία μεγάλη υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας του έργου, κ. Δημήτρη Κούτρα, στο έργο της Υπογειοποίησης που συνδέεται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου μας αλλά αποτελεί και έργο πνοής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μελισσανίδης: “Το ουσιαστικό για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας – Ερασιτεχνικής!”

Η προτελευταία υπογραφή στην προτελευταία σύμβαση στο δρόμο προς την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου. Η ιστορική δικαίωση για όσους πίστεψαν και δικαιώθηκαν με την ΑΕΚ να πρωτοπορεί έχοντας χρηματοδοτήσει όλες τις απαραίτητες μελέτες ενός δημόσιου έργου, προκειμένου να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα και βεβαίως τον Περιφερειάρχη Αττικής να εμφανίζεται υπερήφανος για την πλήρη τήρηση όλων των δεσμεύσεων που ανέλαβε απέναντι στο μεγάλο έργο.”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ