Καφέ της Χαράς: Δε θα πιστέψεις τι συνέβη στο περίφημο καφέ (Photos)


Θυμάστε το περίφημο καφέ της Χαράς και τον πόλεμο που είχε δεχτεί από τον Πόποτα; 

Ε, εκείνο κάηκε, όμως η Βάλια, που μεγάλωσε πια, είναι αποφασισμένη να το ξανανοίξει!

Με σκοπό να δώσει χαρά στους τηλεθεατές, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ανοίξει ξανά το «Καφέ της Χαράς».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική, αλλά και στο χωριό Κάρυα Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου!

Οι εξελίξεις στην ιστορία των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά είναι πολλές, καθώς από τότε που αφήσαμε το αρκαδικό χωριό έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (ΡένιαΛουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά, που χαρακτηρίστηκε εμπρησμός αλλά οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Εφη Ραοσιά}, δικηγόρος πια, επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ, Μάνο πλέον (Πάρις Σκαρτσολιάς), και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτόν όμως εναντιώνονται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας Περίανδρος Πόπσιας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά.

Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους είχε λήξει άδοξα, έχοντας αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια αποφασίζει να μείνει και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς». Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα (Ζέτα Δούκα), μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «τάξη και ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούριο κόκκινο πανί για τον Πόποτα.

Ο νέος κύκλος του επιτυχημένου «Καφέ της Χαράς» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα, καθώς στις 31 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται 30 χρόνια λειτουργίας του ΑΝΤ1 και η διοίκηση του σταθμού θέλει να τα γιορτάσει με την πρεμιέρα της «εμβληματικής» του σειράς.

Πηγή Τηλέραμα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ