Τραμπ: Τον… κατατρόπωσε ξανά η Γκρέτα Τούνμπεργκ.


Πώς να νιώθει ο Αμερικανός Πρόεδρος όταν τον… κατατροπώνει ξανά ένα 17χρονο κορίτσι; Αυτό συνέβη ξανά με το… δίδυμο Ντόναλντ Τραμπ – Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Επιμένει να επιτίθεται στην 17χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ ο Ντόναλντ Τραμπ, παρόλο που όταν το έκανε στο παρελθόν δεν… του βγήκε σε καλό!

Το τελευταίο επεισόδιο σε αυτή τη “σχέση” έχει να κάνει με την ανακήρυξη της ακτιβίστριας από την Σουηδία σε πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time, κάτι που προκάλεσε ξανά την… οργή του Πλανητάρχη.

Ο αμερικανός πρόεδρος ενοχλήθηκε (σ.σ. ίσως επειδή ήταν κι εκείνος υποψήφιος και… έχασε) εξαπολύτοντας μια ακόμη σφοδρή επίθεση εναντίον της έφηβης Τούνμπεργκ.

«Τόσο γελοίο», έγραψε ο ένοικος του Λευκού Οίκου στο Twitter για να συνεχίσει: «Η Γκρέτα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται την οργή της και μετά να πάει να δει μια καλή παλιά ταινία με ένα φίλο!».

Click4more: Το τερμάτισε ξανά ο Τραμπ! Προεκλογικό βίντεο με τον ίδιο σαν… Thanos – Άγριο κράξιμο από τον δημιουργό του χαρακτήρα

«Χαλάρωσε Γκρέτα, χαλάρωσε!», κατέληξε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που απέσυρε την χώρα του από την συμφωνία του Παρισιού.

Και πώς απάντησε η Τούνμπεργκ; Με μια… δοκιμασμένη συνταγή από το παρελθόν!

Άλλαξε την “περιγραφή” του λογαριασμού της στο Twitter χρησιμοποιώντας τα ακριβή λόγια του Τραμπ, με εμφανή ειρωνική διάθεση.

Συγκεκριμένα, αν επισκεφθεί κανείς το προφίλ της, θα διαβάσει το εξής μήνυμα: “Μια έφηβη που προσπαθεί να μάθει να διαχειρίζεται την οργή της. Επί του παρόντος χαλαρώνει και βλέπει μια καλή ταινία με ένα φίλο”!

Δείτε το ΤραμπΤραμπ

Να σημειωθεί πως με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η Γκρέτα Τούνμπεργκ έχει τρολάρει ξανά στο παρελθόν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ