Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Κλέλια Πανταζή! Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό! (photos)


Εξιτήριο πήρε χθες η Κλέλια Πανταζή από το μαιευτήριο για να ξεκινήσει τρισευτυχισμένη τη νέα της ζωή ως μαμά ενός υγιέστατου αγοριού! Στο πλευρό της, φυσικά, ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος! 

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί. Το αντίκρισε για πρώτη φορά στις 8 Δεκεμβρίου όταν γεννήθηκε ο μικρούλης ο οποίος ζύγιζε 3,380 κιλά.

Η ολυμπιονίκης στην ενόργανη γυμναστική και ο σύζυγός της τον τελευταίο καιρό ανυπομονούσαν να αντικρίσουν τον μικρό που γνώριζαν πολύ καλά πως θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους.

Και χθες ξεκίνησε αυτό το μαγικό τους ταξίδι που το απολαμβάνουν δεόντως και οι δύο αφού ήταν συνειδητή επιλογή τους να γίνουν γονείς.

Ο μικρός είναι συνέχεια στην αγκαλιά της μαμάς του και φυσικά έχει όλη την φροντίδα και την αγάπη που χρειάζεται.

Εννοείται πως το μαιευτήριο για λίγο μετατράπηκε σε ανθοπωλείο αφού οι ανθοδέσμες έδιναν και έπαιρναν έξω από το δωμάτιο της ευτυχισμένης μανούλας, όπως βέβαια και τα μπαλόνια και οι αρκούδοι, όλα σε σιέλ χρώμα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την έξοδό του χθες μαζί με τον γιο του από το μαιευτήριο και ήταν και οι δύο πραγματικά ευτυχισμένοι.
Δείτε φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ