Σαρλίζ Θερόν: Ο Mr Bean στην θρυλική διαφήμιση και… πέφτει το ίντερνετ.


Αν κάποιος πει τις λέξεις «Σαρλίζ Θερόν» και «διαφήμιση», τότε εύκολα κανείς καταλαβαίνει γιατί συζητά. Πλέον, όμως, η διαφήμιση αυτή παίρνει… άλλη τροπή.

Πρόκειται για μια διαφήμιση που έγραψε ιστορία. Και λογικό, καθώς μια καταπληκτική -όπως πάντα βέβαια- Σαρλίζ Θερόν αναδύεται από το νερό ως άλλη Αφροδίτη αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή η διαφήμιση, λοιπόν, έρχεται ξανά στην επικαιρότητα καθώς… κάποιοι είχαν την ιδέα να “βάλουν” το πρόσωπο του Mr Bean -κατά κόσμον Ρόουαν Άτκινσον- στο αψεγάδιαστο κορμί της Νοτιοαφρικανής ηθοποιού και το αποτέλεσμα έχει διαλύσει το ίντερνετ!

Στην συγκεκριμένη διαφήμιση, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναδυόταν από την πισίνα και στο τέλος εμφανιζόταν με ολόχρυση τουαλέτα, περπατώντας με αυτοπεποίθηση μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα.

Click4more: Άνοιξε η ρόμπα της Σαρλιζ Θερόν και… παγκόσμιος χαμός! video

Κάποιος, λοιπόν, αποφάσισε να αντικαταστήσει το πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν με εκείνο του Mr. Bean και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Το βίντεο αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες στο YouTube από τον χρήστης Crookedpixel. Είναι ένα DeepFake video, το οποίο αποτελεί το νέο trend στα social media, καθώς τα πρόσωπα επώνυμων αντικαθίστανται από άλλα.

Η τεχνολογία αυτή, βέβαια, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, αφού δεν είναι λίγα τα πρόσωπα γνωστών πολιτικών και καλλιτεχνών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε σκηνές από ταινίες πορνό! Ή σε άλλες περιπτώσεις έχουν αντικατασταθεί τα πρόσωπα πασίγνωστων ηθοποιών από ολόκληρες ταινίες!

Οι προβολές στο YouTube μέσα σε μόλιες μία εβδομάδα έχουν ξεπεράσει τις 329.000, ενώ τα σχόλια κάτω από το βίντεο ποικίλουν: Άλλοι χρήστες δηλώνουν τρομοκρατημένοι από τη συγκεκριμένη τεχνολογία, ενώ άλλοι λένε ότι γέλασαν πολύ και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που εφευρέθηκε το DeepFake.Δείτε το απίστευτο βίντεο με… Σαρλίζ Θερόν και Mr Bean

Φωτογραφίες: YouTube.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ