Μητσοτάκης: «Δεσμεύομαι σε 2 χρόνια να λειτουργήσει το φράγμα Μεσοχώρας»

Δεσμεύσεις και εξαγγελίες περιείχε η ομιλία που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε κλειστή κομματική συνάντηση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Τρικάλων, το βράδυ της Παρασκευής (20.12.2019).

Συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε και για τη μερική εκτροπή του Αχελώου. Αφού ευχαρίστησε τα στελέχη για την προσπάθειά τους και συνεχάρη τον πρόεδρο Κώστα Τρέλλη για την συνέπεια που έδειξε στα καθήκοντά του επανέλαβε ότι “είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και κάθε μέρα δουλεύουμε για να εφαρμόσουμε γράμμα προς γράμμα το πρόγραμμά μας”.

Ακολούθως, ωστόσο, έκανε δύο πολύ σημαντικές αναφορές σε έργα που αφορούν άμεσα τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι το Νότιο Τμήμα του Ε – 65 θα παραδοθεί εντός του 2021, νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο (Δεκέμβριο 2021) και το σημαντικότερο δεσμεύτηκε ότι “μέσα σε 2 χρόνια, το 2022 θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το φράγμα της Μεσοχώρας. Παράλληλα θα ολοκληρωθεί ο φράγμα της Συκιάς και θα προχωρήσουμε την μερική εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου, με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον. Είμαι προσωπικά πολύ ευαίσθητος σε περιβαλλοντικά θέματα και δεν διαπραγματεύομαι γι’ αυτό”.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here