Ο Μάρτιν Σκορσέζε «δεν ήθελε να εμπλακεί με την ταινία Joker»


Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, Μάρτιν Σκορσέζε δήλωσε ότι «δεν ήθελε να εμπλακεί» με το φιλμ «Joker».

Ο Σκορσέζε άφησε αιχμές για την ταινία “Joker”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ, ΄΄οτι το ψυχολογικό θρίλερ του Τοντ Φίλιπς είναι επηρεασμένο από δικές του ταινίες.

Ερωτηθείς για τη γνώμη του για την ταινία, ο σκηνοθέτης είπε ότι “γοητεύτηκε από το γεγονός ότι έχει επιρροή από το “The King of Comedy” (Ο Βασιλιάς της Κωμωδίας) και το “Taxi Driver” (Ο Ταξιτζής)”.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε είπε ότι εντυπωσιάστηκε κυρίως από το γεγονός ότι η ταινία έχει επιρροή από το φιλμ “Ο Βασιλιάς της Κωμωδίας”, επειδή πάντα επισήμανε ότι “το μοναδικό μέρος, στο οποίο εκτιμήθηκε η συγκεκριμένη ταινία του είναι η Βρετανία”.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “The Guardian” ο Μάρτιν Σκορσέζε διευκρίνισε: “Αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτή (την ταινία Joker)”.

Το “Joker” μετά την κυκλοφορία του συζητήθηκε για τις ομοιότητες με τα φιλμ “Ο Βασιλιάς της Κωμωδίας” του 1983, για έναν μοναχικό τύπο που εξιδανικεύει ένα τηλεοπτικό κόμικ και “Ο Ταξιτζής” του 1978, για ένα μοναχικό αυτόκλητο τιμωρό που ζει στη Νέα Υόρκη.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε αρχικά είχε αναφερθεί ως παραγωγός της ταινίας “Joker”, αλλά αυτό τελικά δεν συνέβη.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ