Θρίλερ με τον Φώτη Ντούλο: Πήγε να αυτοκτονήσει – Θα δικαζόταν για τον φόνο της συζύγου του


Ο 52χρονος, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του, Φώτης Ντούλος που αγνοείται από τον Μάιο του 2019, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και είναι σε σοβαρή κατάσταση

Πολλά αμερικανικά ΜΜΕ αρχικά μετέδωσαν ότι ο 52χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας φαίνεται πως επιχείρησε να αυτοκτονήσει, όπως μεταδίσουν οι New York Times, και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον.

Η ακριβής κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει γνωστή, σημειώνει το CNNi, επικαλούμενο πληροφορίες από τον δικηγόρο του, ο οποίος γνωστοποίησε ότι μεταφερόταν στο νοσοκομείο «έχοντας σφυγμό».

Στον Φώτη Ντούλος είχαν απαγγελθεί προ λίγου διαστήματος κατηγορίες περί αρπαγής και δολοφονίας της 50χρονης συζύγου του, Τζένιφερ, η οποία εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφότου είχε αφήσει τα πέντε παιδιά του στο σχολείο και έκτοτε, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της. Την Τετάρτη αναμενόταν να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Βίντεο από το σπίτι του 52χρονου Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία δείχνει διασώστες να επιχειρούν καρδιοπνευμονική ανάνηψη σε έναν άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ πρόκειται για τον Φώτη Ντούλος.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του 52χρονου είχε ζητήσει από τους δικαστές να άρουν τις αρχές ιδιωτικότητας και προστασίας προσωπικών δεδομένων και να ερευνήσουν το ιατρικό ιστορικό της Τζένιφερ Ντούλου, ισχυριζόμενος ότι αυτά τα στοιχεία θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι η Τζένιφερ Ντούλου σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της. Οι δικαστές αρνήθηκαν να προχωρήσουν με το αίτημα του δικηγόρου για άρση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ