#menoumespiti και παραγγέλνουμε όργανα γυμναστικής με έκπτωση έως 43%


Σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη με τα μοναδικά οικιακά όργανα γυμναστικής που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση στη καθημερινότητά σας, τώρα που αναγκαστικά και λόγω των μέτρων #menoume_spiti για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού

Το www.strarkstores.gr, ένα από τα μεγαλύτερα e-shop της Ελλάδας, σας προσφέρει μια σειρά από οικιακά όργανα γυμναστικής για όλη την οικογένεια, με έκπτωση από 30% έως 33%, ΔΩΡΕΑΝ άμεση Πανελλαδική μεταφορά και εγγύηση άρτιας παράδοσης.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Αν βάλεις τον κωδικό TRO10, κερδίζεις επιπλέον 10% έκπτωση σε όλα τα είδη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Wonder Core Genius 10-σε-1 ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης στο σπίτι & ΔΩΡΟ €10 για την επόμενη αγορά σας!

Τι να το κάνεις το γυμναστήριο, όταν μπορείς να έχεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι το απόλυτο σύστημα εκγύμνασης; 

Μικρό, ελαφρύ, συμπαγές, θαυματουργό!

Με ένα μόνο όργανο μπορείτε να:

  • γυμνάσετε κοιλιακούς με κύλιση ή με αντίσταση
  • γυμνάσετε όλο τον κορμό σας με άσκηση σανίδας (plank)
  • γραμμώσετε το στήθος σας με ποικιλία κάμψεων ή με εκτάσεις στήθους
  • βελτιώσετε το άλμα και την αντοχή σας με ασκήσεις με το σχοινάκι
  • κάνετε twist γυμνάζοντας όλο σας το σώμα με αερόβια άσκηση
  • αποκτήσετε ελαστικότητα και έκρηξη στα χέρια σας με ασκήσεις πήχεων, δικεφάλων, τρικεφάλων και ώμων
  • ενδυναμώστε τη λαβή σας γυμνάζοντας τα δάχτυλά σας

Wonder Core Genius 10-σε-1 όλοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης στο σπίτι & ΔΩΡΟ €10 για την επόμενη αγορά σας!

Η απόλυτη εμπειρία γυμναστικής:

Το Wonder Core Genius είναι ένα συμπαγές σύστημα που μεταμορφώνεται σε πάνω από 10 διαφορετικά όργανα γυμναστικής.
Επίσης θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην αποκλειστική εφαρμογή για κινητά, Genius, που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών βίντεο.

Ιδιανικό για όλους:

Απολαύστε μαθήματα Personal Training , χωρίς περιορισμούς χρόνου ή χώρου. Επιλέξτε στην εφαρμογή , από διάφορα επίπεδα μαθημάτων ,που για να ταιριάζουν στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασής.

Wonder Core Genius 10-σε-1 όλοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης στο σπίτι & ΔΩΡΟ €10 για την επόμενη αγορά σας!

Πολύ απλό στη χρήση:

Χρησιμοποιώντας το σύστημα εκγύμνασης Wonder Core Genius, απολαμβάνετε την συναρμολόγηση του δικού σας γυμναστικού εξοπλισμού πριν από κάθε προπόνηση, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. (Οι οδηγίες συμπεριλαμβάνονται στην εφαρμογή).

Wonder Core Genius 10-σε-1 όλοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης στο σπίτι & ΔΩΡΟ €10 για την επόμενη αγορά σας!

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά:

Η δωρεάν αποκλειστική εφαρμογή, σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 100 εκπαιδευτικά βίντεο και πάνω από 10 εκπαιδευτικά προγράμματα, το καθένα από τα οποία παρουσιάζει ανάλυση μυών και πληροφορίες καύσης θερμίδων.

Συνδυάζουμε επίσης ασκήσεις σανίδων με παιχνίδια διασκέδασης στην εφαρμογή του Wonder Core Genius.

WonderCore Smart – Όργανο εκγύμνασης κορμού

Ονειρεύεσαι καλοσχηματισμένους γλουτούςγραμμωμένους κοιλιακούς και ένα γεροδεμένο κορμό μέχρι το καλοκαίρι; Έχεις δοκιμάσει όργανα γυμναστικής ή χάπια που υπόσχονται θαύματα; Έχει εξαντληθεί τελείως η υπομονή σου; Μη βιαστείς να τα παρατήσεις. Το Όργανο Γυμναστικής Wondercore Smart συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των διασημότερων μηχανημάτων εκγύμνασης χωρίς όμως να έχει το κόστος και τον τεράστιο όγκο τους. Άλλωστε τα καλύτερα αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια!

WonderCore Smart - Όργανο εκγύμνασης κορμού

Είναι ιδανικό για σένα που:

  • Δεν έχεις αρκετό χρόνο για γυμναστήριο
  • Δεν έχεις πολύ χώρο στο σπίτι σου για ογκώδη μηχανήματα
  • Η γυμναστική είναι το πάθος σου αλλά το πορτοφόλι σου δεν επιτρέπει πολλά έξοδα αυτό το διάστημα
  • Είσαι αρχάριος και θέλεις να ξεκινήσεις μία σύνδεση με το χώρο της γυμναστικής
  • Είσαι προχωρημένος και θέλεις να συντηρήσεις ή να βελτιώσεις τη γράμμωση και τη μυϊκή σου μάζα

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει λάβει εκατοντάδες άψογες κριτικές πανευρωπαϊκά και ότι οι πωλήσεις του έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή!

Στο Wondercore Smart μπορείς να συνδυάσεις 6 ολοκληρωμένες ασκήσεις που θα επιφέρουν άμεσα αποτελέσματα στα πόδια, τα χέρια, το στήθος, τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σου. Ακόμη μπορείς να κάνεις μία πλήρη προπόνηση καύσης θερμίδων ή μια απλή προθέρμανση πριν τα βάρη, αφού το όργανο προσφέρεται και για αερόβια άσκηση.

Το Wondercore Smart είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα! Από ένα νεαρό και άπειρο μαθητή που θέλει να επιχειρήσει μία πρώτη επαφή με το χώρο μέχρι και έναν ηλικιωμένο που θέλει με ελαφριά και ήπια άσκηση να καταπολεμήσει τους ενοχλητικούς πόνους στη μέση.

Το μυστικό του βρίσκεται στην έξυπνη πατενταρισμένη σχεδίασή του. Με μια απλή κίνηση μπορείς να ρυθμίσεις την αντίσταση και στις 2 πλευρές από 12 έως 22 κιλά. Είναι στο χέρι σου λοιπόν να προσαρμόσεις απόλυτα την προπόνηση στο επίπεδό σου. Σκληρή και έντονη σε περίπτωση που είσαι αθλητής, ελαφριά και ήπια σε περίπτωση που είσαι αρχάριος.

Δεν πρόκειται να δεσμεύσει παρά ελάχιστο χώρο στο σπίτι σου! Αναδιπλώνεται, μεταφέρεται και αποθηκεύεται πανεύκολα παντού! Τέλειωσε την προπόνησή σου και απλά αποθήκευσέ το κάτω από το κρεβάτι σου. Τόσο εύκολα. Κι αν πας ταξίδι ή διακοπές και δε θέλεις να χάσεις τη φόρμα σου, δίπλωσε το και βάλτο στο αμάξι. Χωράει ακόμη και μέσα στη βαλίτσα!

Και φυσικά το προϊόν δε θα έρθει μόνο του, αλλά παρέα με 4 μοναδικά δώρα:

  • Οδηγό ασκήσεων με λεπτομερή απεικόνιση για αποφυγή τραυματισμών
  • Οδηγό διατροφής για να μυηθείτε σε ένα νέο healthy lifestyle
  • DVD με προπόνηση 30 λεπτών για την απόλυτη ενδυνάμωση 
  • DVD με πιο σύνθετες ασκήσεις για προχωρημένους

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και χώρεσε ξανά στο αγαπημένο σου τζιν!

Η ζυγαριά από μισητός εχθρός σου, θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος!

WONDERCORE 2 – Όργανο γυμναστικής και Δώρο Wonderback & Body PRO Όργανο μασάζ

►Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μηχανές εκγύμνασης που λειτουργούν σε ένα περιορισμένο εύρος κίνησης το Wondercore 2 υπερβαίνει τις 180 μοίρες δημιουργώντας ένα εκτεταμένο εύρος κίνησης στοχεύοντας τον πυρήνα του σώματος σας.

►Το Wondercore 2 με τον απίστευτο σχεδιασμό διπλής αντίστασης εξασφαλίζει ότι οι μύες σας γυμνάζονται σε όλο το εύρος της κίνησης τους, τόσο στην κανονική όσο και στην αντίστροφη κίνηση τους. Το κάθισμά του συστρέφεται, για να γυμνάσετε και τους πλάγιους κοιλιακούς σας.

WONDERCORE 2 Όργανο γυμναστικής και Δώρο Wonderback & Body PRO Όργανο μασάζ

►Το Wondercore 2 είναι ένα καταπληκτικό σύστημα fitness 6 σε 1. Μπορείτε να κάνετε κοιλιακούς, αντίστροφους κοιλιακούς, συστροφές πλαγίων, χαμηλές άρσεις, πιέσεις κάτω κοιλιακών και χαλάρωση/εκτόνωση/τέντωμα.

Επίσης είναι εξαιρετικό για τον πόνο της πλάτης. Ο εργονομικός του τοξοειδής σχεδιασμός μπορεί να τεντώσει την πλάτη σας τελείως. Θα νιώθετε απίστευτη ανακούφιση απλά και μόνο αν ξαπλώσετε σε αυτό. Η στήριξη με μαξιλάρια από αφρό δημιουργεί αναζωογονητικό μασάζ και αναζωογονεί τη σπονδυλική στήλη και την πλάτη σας. Για μια αποτελεσματική και αποδοτική προπόνηση σε όλο τον κορμό σας με λίγα λεπτά την ημέρα.

WONDERCORE 2 Όργανο γυμναστικής και Δώρο Wonderback & Body PRO Όργανο μασάζ

►Πανεπιστημιακές δοκιμές αποδεικνύουν ότι η μυϊκή δραστηριότητα ξεπερνά το 200% σε σχέση με τους συμβατικούς κοιλιακούς στο πάτωμα.

►Είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση. Συναρμολογήστε το ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες.

Και Μοναδικό Δώρο:

Για να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή αποθεραπεία, χρησιμοποιήστε το Μοναδικό Όργανο Εκγύμνασης και Μασάζ Wonderback & Body PRO αξίας 29.90€, το οποίο θα λάβετε εντελώς δωρεάν.

Με το μοναδικό αυτό όργανο μπορείτε να:

  • απολαύστε χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ σε ράχη, πλάτη, μέση, λαιμό, πόδια
  • ανακουφιστείτε από πόνους, ελαφρείς τραυματισμούς και πιασίματα
  • επιτύχετε το τέλειο stretching
  • απαλλαχθείτε από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας
  • αναζωογονήσετε και να τονώσετε όλους τους μύες της πλάτης

T-Grip Όργανο Γυμναστικής

Ποιος ο λόγος για συνδρομές στα γυμναστήρια, από τη στιγμή που μπορείτε να μετατρέψετε το ίδιο σας το σπίτι ανέξοδα σε ένα πλήρες κέντρο άσκησης; Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά το Όργανο Γυμναστικής T-Grip Max φροντίζει να κάνει όλα τα απίστευτα να μοιάζουν δυνατά. Ένα όργανο που συνδυάζει την αερόβια άσκηση με τη μυϊκή ενδυνάμωση. 

Η χρήση του είναι τόσο απλή που σε λιγότερο από ένα λεπτό θα είναι έτοιμο: 

  • Βάλτε την ειδική άγκυρα κάτω ή πάνω από την πόρτα και κλείστε την. 
  • Επιλέξτε την ελαστική ζώνη αντίστασης που είναι κατάλληλη για το επίπεδό σας και περάστε τη μέσα από τον κρίκο της άγκυρας. 
  • Στερεώστε τη ζώνη με τη λαβή και είστε έτοιμοι.

T-Grip Όργανο Γυμναστικής

Οι λαβές του είναι εργονομικές με πατενταρισμένη σχεδίαση, ιδανικές για να εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις και να αποφεύγετε τον κίνδυνο τραυματισμού. Το όργανο είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 

Απαλλαχθείτε από τα ενοχλητικά ψωμάκιαχάστε λίπος, αποκτήστε πιο επίπεδη κοιλιάγραμμώστε το σώμα σας και σμιλεύστε το κορμί σας εύκολα μέσα από την άνεση του ίδιου σας του σπιτιού. 

Απολαύστε μία τεράστια γκάμα ασκήσεων, όπως: 

  • Άρσεις τρικεφάλων 
  • Κάμψεις δικεφάλων 
  • Ανοίγματα στήθους
  • Κωπηλατική 
  • Ασκήσεις για κοιλιακούς και ραχιαίους 
  • Καθίσματα 
  • Εκτάσεις γλουτών 
  • Αναπηδήσεις 
  • Προβολές 

Είναι εξοπλισμένο με 3 ελαστικές ζώνες διαβαθμισμένης αντίστασης για να μπορείτε να αυξομειώνετε τη δυσκολία των ασκήσεων ανάλογα με το επίπεδό σας. Επιπλέον, θα μπορείτε έτσι να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. 

Και σε περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμη μία πόρτα ή ένα στιβαρό, σταθερό αντικείμενο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι εξοπλισμένο με ειδικούς ιμάντες ποδιών, έτσι δε θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο από το ίδιο σας το σώμα. 

Και όταν τελειώστε, το αποθηκεύετε μέσα στην τσάντα του. Είναι τόσο μικρό και ελαφρύ που δε θα σας προκαλέσει κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Και επειδή το T-Grip Max είναι προσιτό για όλα τα επίπεδα και όχι μόνο για τους προχωρημένους, διαθέτει αφίσα και επιμορφωτικό DVD για εκμάθηση ασκήσεων και για τους αρχάριους. 

To Σετ περιλαμβάνει

  • 3 ελαστικές ζώνες διαφορετικής ελαστικότητας 
  • Κίτρινη, μεγάλη αντίσταση 
  • Πράσινη, μεσαία αντίσταση
  • Κόκκινη, μικρή αντίσταση
  • Ιμάντες ποδιού
  • DVD με πρόγραμμα ασκήσεων 
  • Φυλλάδιο προπόνησης
  • Θήκη μεταφοράς


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ