Κορονοϊός: Το απόρρητο σχέδιο της Κυβέρνησης για να προμηθευτεί μάσκες


Κορονοϊός: Ποιο είναι το πλάνο της Ελλάδας προκειμένου να εξασφαλίσει προστατευτικές ιατρικές μάσκες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Open TV, με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα έχει θέσει σε εφαρμογή ένα απόρρητο σχέδιο προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα (μάσκες κλπ) τα οποία είναι αναγκαία για την καταπολέμηση του φονικού ιού, σε αυτή τη φάση.

Μεταξύ άλλων το κυβερνητικό επιτελείο κάνει συστηματική δουλειά στο διπλωματικό παρασκήνιο και ποντάρει στην οικονομική στήριξη των ιδιωτών. Μάλιστα με δύο κινήσεις ματ φιλοδοξεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Η κίνηση αφορά στο διπλό μπάι – πας που επιχειρεί να κάνει στα εμπόδια παραλαβής των αναλώσιμων προϊόντων.

Μάλιστα για να εξασφαλιστεί ότι οι προμηθευτές θα τιμήσουν την υπογραφή τους, η φόρτωση του υγειονομικού υλικού μετά την αγορά του, γίνεται από ελληνικό κέντρο logistics στη Σαγκάη. Παράλληλα για να αποφευχθεί το μπλόκο ανταγωνιστών στους ενδιάμεσους σταθμούς της πτήσης προς την Ελλάδα, επιλέγονται ως αεροδρόμια ανεφοδιασμού αυτά των Εμιράτων αλλά και του Αζερμπαϊτζάν. «Θα είμαστε σίγουροι μόνο όταν προσγειωθεί το αεροσκάφος», είναι το μήνυμα που έχει στείλει ο πρωθυπουργός στα κυβερνητικά στελέχη.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ