Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις στο myBusinessSupport

Όλες οι  μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου, που πλήττονται από τις επιπτώσεις  του κορονοϊού, κάνοντας αίτηση στο myBusinessSupport μπορούν να ενισχυθούν από το πρόγραμμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος , Στέλιος Πέτσας, τόνισε ότι το αρχικό ύψος του πενταετούς προγράμματος ανέρχεται σε 1 δισ . ευρώ και διευκρίνισε:

«Το πρώτο έτος, αποτελεί περίοδο χάριτος, χωρίς υποχρέωση καταβολής δόσεων. Η αποπληρωμή πραγματοποιείται τα επόμενα τέσσερα έτη, σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο. Ο κ. Πέτσας σημείωσε με έμφαση , ότι η κυβέρνηση νοιάζεται για την επιβίωση και την ανάπτυξη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας τους, αφού, όπως είπε, «αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας » ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πέτσας.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Να σημειωθεί ότι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να επωφεληθούν από το συγκεκριμένο μέτρο, μπορούν να μπαίνουν από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή , 10 Απριλίου, στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» (www.aade.gr/mybusinesssupport) της ΑΑΔΕ.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ