Οι Κουτσολιούτσοι ζητούν 44 εκατ. από την Folli Follie επειδή έχασαν σεφ, κηπουρό και μπράβους


Σκάνδαλο – Folli Follie: Αφού έκαναν άνω – κάτω την αγορά και αφού κατηγορήθηκαν από τις αρχές και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ότι κατέκλεψαν την εταιρεία, τώρα ζητάνε και τα «ρέστα» και διεκδικούν 44 εκατομμύρια ευρώ από την Folli Follie

Aπίστευτα πράγματα. Οι βασικοί μετόχοι της Folli Follie, η περίφημη οικογένεια Κουτσολιούτσου, σύμφωνα με πληροφορίες διεκδικεί από την εταιρεία το ποσό των 44 εκατ. για χρήματα που δήθεν έχει δανείσει την εταιρεία.

Τα 38 εκατ. αφορούν δάνειο που η οικογένεια υποστηρίζει πως έχει συνεισφέρει από την προσωπική της περιουσία στην εταιρεία και τα 6,3 εκατ. μισθούς για εργασία που προσέφερε αλλά δεν έλαβε ποτέ.

Η παραπάνω κίνηση ήρθε ως αντίδραση στην απόφαση της νέας διοίκησης της Folli Follie, να διακόψει πριν από περίπου ένα μήνα κάθε παροχή που προσέφερε η εταιρεία στους βασικούς μετόχους ακόμη και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου που συγκλόνισε την χώρα και «ακούστηκε» σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η οικογένεια συνέχισε δηλαδή να χρεώνει την εταιρεία παρά την οικονομική απάτη σε βάρος της και σε βάρος των υπόλοιπων μετόχων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ