Κορονοϊός: «Βόμβα» του υπουργείου Παιδείας για τις προαγωγικές εξετάσεις – Τι θα γίνει τελικα;


Το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν οι προαγωγικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια εξετάζει το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τα όσα είπε η υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη, στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής (12/04)

Όπως ανέφερε η κ. Ζαχαράκη, εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις όπως ο βαθμός τετραμήνου και τα σχολικά τεστ, ενώ οι καθηγητές έχουν τον τρόπο να διαγνώσουν την πρόοδο των μαθητών για τον καιρό που βρίσκονται στη φυσική τάξη.

Σε κάθε περίπτωση, η υφυπουργός Παιδείας τόνισε ότι δεν έχουν ακόμη ληφθεί οριστικές αποφάσεις καθώς η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη, διαβεβαιώνοντας ότι η σχολική χρονιά δεν πρόκειται να χαθεί.

Όσον αφορά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, η κ. Ζαχαράκη τόνισε ότι θα προηγηθεί η επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις οδηγίες των ειδικών.

Τέλος, η υφυπουργός είπε ότι ειδικά οι μαθητές της Γ’ Λυκείου μπορούν να προσέλθουν στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς άγχος καθώς έχει ανακοινωθεί η περικοπή της ύλης και επανέλαβε ότι οι εξετάσεις θα γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην αρχική ημερομηνία.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΛ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ