Αμερικανός ειδικός εξηγεί από ποια ζώα προήλθαν διαχρονικά οι επιδημίες (vid)


Ο Αμερικανός ειδικός Dr. Michael Greger είχε προειδοποιήσει για την πιθανότητα μιας πανδημίας περισσότερο από μια δεκαετία πριν.

Ο Dr. Greger εξέδωσε την προειδοποίηση το 2008, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στην Ουάσινγκτον. Την εποχή εκείνη, ήταν διευθυντής δημόσιας υγείας στο Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Οι δύο μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, είναι η αλλαγή του κλίματος και οι αναδυόμενες λοιμώδεις νόσοι – ιδιαίτερα η πανδημία της γρίπης», είχε πει τότε στην ομιλία του.

Ο Dr. Greger -όπως και άλλοι γιατροί και επαγγελματίες στον χώρο της δημόσιας υγείας- είχε σε μεγάλο βαθμό προβλέψει, ήδη από τότε, ότι θα έρθει μια πανδημία γρίπης, λόγω κάποιων συγκεκριμένων πρακτικών μας, τις οποίες και αναλύει διεξοδικά.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δείτε στο βίντεο να εξηγεί πώς το πρώτο κύμα επιδημιών ξεκίνησε πριν από 10.000 χρόνια όταν εξημερώθηκαν ζώα όπως οι αγελάδες, οι καμήλες και τα κοτόπουλα από τα οποία οι άνθρωποι πήραν ιλαρά, ευλογιά και τον τυφοειδή πυρετό.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ