Απαγόρευση κυκλοφορίας: Διπλασιάζονται τα πρόστιμα από Μ. Σάββατο έως Δευτέρα του Πάσχα


Νέα περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για το Πάσχα

Την επέκταση έκτακτων μέτρων για τις ημέρες του Πάσχα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε ο αρμόδιος υφυπουργός, οι παραβάτες θα πληρώνουν πρόστιμο 300 ευρώ και θα αφαιρούνται οι πινακίδες τους, σε περίπτωση που εντοπιστούν να κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.

Επίσης, θα ελέγχεται εξονυχιστικά ο λόγος μετακίνησης Β4, βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες, ως προς το μέρος προορισμού, με τους παραβάτες να επιβαρύνονται με πρόστιμο 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων.

“Από το Μεγάλο Σάββατο και ως τη Δευτέρα του Πάσχα επεκτείνουμε σε όλη τη χώρα το μέτρο του προστίμου των 300 ευρώ (διπλασιασμός των 150) και αφαίρεσης πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση” είπε συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς.

“Ένας στους δέκα συμπολίτες μας δηλώνει εμμέσως ή και σαφώς ότι δεν θα ακολουθήσει τις οδηγίες. Λες και ο ιός δεν υπάρχει περίπτωση να φθάσει σε αυτούς ή σε όσους έρθουν σε επαφή. Η επέκταση των μέτρων γίνεται προληπτικά για την προστασία όλων” είπε χαρακτηριστικά αιτιολογώντας την απόφαση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ