Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη Τσιόδρα – Κικίλια με τον περιφερειακό διευθυντή του Π.Ο.Υ.


Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για το κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, πραγματοποίησαν σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 

Συγκεκριμένα η τηλεδιάσκεψη έγινε με τον Περιφερειακό Διευθυντή ΠΟΥ Ευρώπης Dr Hans Kluge και με άλλους υπουργούς Υγείας.

Αυτό έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση του Υπουργείου υγείας με μία φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια με τον Σωτήρη Τσιόδρα στο τραπέζι του υπουργείου μπροστά στην οθόνη για την τηλεδιάσκεψη. Η ανάρτηση του υπ. Υγείας.

Στους 108 οι νεκροί στην Ελλάδα

Την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο άνδρες νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής «χτυπημένοι» από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, στις 06:10, ένας 91χρονος που νοσηλευόταν στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, με υποκείμενα νοσήματα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Λίγο αργότερα, στις 06:30 καταγράφηκε μία ακόμα απώλεια καθώς υπέκυψε ένας 78χρονος άνδρας με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είχε γίνει γνωστό ότι έχασε τη μάχη με τον ιό ένας 76χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, ο 76χρονος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Οι ανόητοι στα χρόνια της πανδημίας – Δείτε τις φωτογραφίες και θα πειστείτε!

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης του φονικού ιού στην Ελλάδα – Ποιες περιοχές παραμένουν «αλώβητες»

Κορονοϊός – Έλληνας καθηγητής του Johns Hopkins προειδοποιεί: Oι συνέπειες του ιού στους πνεύμονες

Στα 2.207 τα κρούσματα

Κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, τη Μεγάλη Πέμπτη, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει άλλους τρεις θανάτους μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς και 15 νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να φτάνουν τα 2.207.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς, 69 είναι διασωληνωμένοι. To 83% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. Από αυτούς, δεκατρείς είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες.

Παράλληλα, 33 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ