7 Ιουνίου 2020

Θεωνά: «Η σχέση μου με τον Δήμο με ηρέμησε. Μαζί του είμαι πολύ καλά, ευτυχισμένη και ερωτευμένη»

Η ευτυχία της δεν περιγράφεται καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η χαράς της όμως γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση.

Η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της μιλά για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον ρόλο της στη σειρά «Για Πάντα Παιδιά» του Open.

 

«Ο Δήμος είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός και ανεπιτήδευτος, κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα μαζί του. Υπέροχος και για παρέα και ως συγκάτοικος! Αλλά με τη δουλειά του έχει τεράστιο πάθος και εμμονή. Εκείνος είναι πρωτίστως καλλιτέχνης: ζει για να δημιουργεί σε κάθε επίπεδο. Εγώ είμαι πιο ψύχραιμη από αυτόν στο επαγγελματικό κομμάτι. Η σχέση μου με τον Δήμο όμως αφενός με ηρέμησε γιατί μαζί του είμαι πολύ καλά, ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Αφετέρου με γείωσε το γεγονός ότι με νοιάζει πολύ εκείνος: να πάει καλά η δουλειά του, να είναι ευτυχισμένος. Τον καμαρώνω πολύ και τον στηρίζω. Ορισμένες φορές μου φαίνεται πιο σημαντικό να πηγαίνει καλά η δουλειά του Δήμου, νομίζω ότι έτσι θα είμαστε όλοι καλύτερα. Ελπίζω τώρα με το παιδί να μετατοπιστεί ακόμα περισσότερο η προσοχή μου, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε από τη φύση μας εγωκεντρικοί».

Στην παρούσα φάση είναι ενθουσιασμένη που η όμορφη περίοδος την οποία διανύει στην προσωπική της ζωή συνδυάζεται με μια πολύ δημιουργική και ευχάριστη επαγγελματική συνεργασία. «Η σειρά Για Πάπα Παιδιά έχει εξαιρετικό χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες και υπέροχους συνεργάτες! Πιστεύω πως όλοι δέσαμε ταχύτατα μεταξύ μας. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ και για τη συγκυρία: αμέσως με αγκάλιασαν και καλοδέχτηκαν τα νέα. Στην αρχή είχα μεγάλο άγχος για τη δουλειά, αλλά βρήκα υποστήριξη και φροντίδα από τους συνεργάτες μου. Τους ευχαριστώ και χαίρομαι που μοιραζόμαστε κι αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Κάποια στιγμή θα ενταχθεί και η εγκυμοσύνη στην ιστορία -η Ειρήνη, ο χαρακτήρας μου, θα περιμένει κι αυτή μωράκι-, οπότε θα συντονιστούμε!» αποκαλύπτει με μεγάλη χαρά που επιστρέφει τηλεοπτικά, καθώς αγαπά πολύ τη μυθοπλασία στην τηλεόραση.

Στη σειρά είναι ζευγάρι με τον Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και στο Πίσω στο Σπίτι και έχουν πολύ καλή χημεία. Ο συμπρωταγωνιστής τους, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, πριν από λίγες ημέρες είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του. Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του;

«Είναι δυνατός, ψύχραιμος και αισιόδοξος. Έχει πιο γρήγορη ανάρρωση απ» ό,τι περίμεναν αρχικά οι γιατροί και πιστεύω ότι σύντομα θα καταφέρει να είναι κοντά μας. Είναι υπόδειγμα ασθενή και, εκτός από ταλαντούχος, ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Μας έχει συγκινήσει με τη δύναμη και το θάρρος του, μας λείπει και τον περιμένουμε με ανυπομονησία!» λέει η Τζένη στο People.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here