Κορονοϊός ΗΠΑ: Ο αδελφός της γερουσιάστριας Ελίζαμπεθ Γουόρεν πέθανε από τον ιό


Κορονοϊός – Όλες οι Ειδήσεις:  Ο αδελφός της Ελίζαμπεθ Γουόρεν, της γερουσιάστριας που διεκδικούσε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές, πέθανε το βράδυ της Τρίτης από την ασθένεια Covid-19.

Ο Ντόναλντ Ριντ Χέρινγκ, 86 ετών, ήταν πιλότος μαχητικού και υπηρέτησε στο Βιετνάμ εκτελώντας πολλές αποστολές.

«Ήταν γοητευτικός και αστείος, ένας φυσικός ηγέτης. Αυτό που τον έκανε ιδιαίτερο ήταν το χαμόγελό του», τον αποχαιρέτισε η αδελφή του μέσω του Twitter.

Ο Ντον Ριντ πέθανε στην Οκλαχόμα, την Πολιτεία όπου γεννήθηκε η Γουόρεν και όπου ζουν μέχρι και σήμερα οι δύο άλλοι αδελφοί της, που είναι επίσης βετεράνοι.

Η Γουόρεν είχε επικρίνει σφοδρά τους χειρισμούς του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην αντιμετώπιση της πανδημίας, από την οποία έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 48.000 Αμερικανοί, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό του πρακτορείου Reuters. Θεωρείται πολύ πιθανό ο Τζο Μπάιντεν να την επιλέξει ως υποψήφια αντιπρόεδρό του στις εκλογές του Νοεμβρίου.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Προ των πυλών το «καλοκαίρι του Covid-19» – Πώς θα είναι φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές

Αποκάλυψη: Πότε θα ανοίξει και τι – Οι ημερομηνίες

Κορονοϊός – Τσιόδρας: Πού θα φοράμε μάσκα – Οδηγίες για τη σωστή χρήση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της, η Γουόρεν αναφερόταν συχνά στους αδελφούς της, σημειώνοντας ότι οι δύο από αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του Ντον Ριντ, ήταν μια ζωή Ρεπουμπλικάνοι αλλά ότι σε κάθε περίπτωση συμφωνούσαν μαζί της ότι οι θεμελιώδεις ανισότητες διέφθειραν την οικονομία και το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ.

Λόγω της πανδημίας, η οικογένεια της Γουόρεν δεν μπόρεσε να επισκεφθεί τον ασθενή αδελφό της. Η ίδια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στις νοσηλεύτριες και το προσωπικό της «πρώτης γραμμής» που τον φρόντισαν. «Είναι σκληρό να ξέρεις ότι δεν υπήρχε κανείς συγγενής να του κρατήσει το χέρι ή να του πει σ’ αγαπώ για άλλη μια φορά», πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ