Πάτρα: Άγρια καταδίωξη και σύλληψη τριών οπλισμένων κακοποιών


Καταδίωξη και μπλόκα που θύμιζαν σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο ΤΕΙ της Πάτρας

Όλα ξεκίνησαν όταν ένοπλος άνδρας προσέγγισε εργαζόμενο σε περίπτερο στον κόμβο της περιοχής και με την απειλή του όπλου τον λήστεψε, αφαιρώντας του χρηματικό ποσό.

Ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμεναν δύο συνεργοί του, ένας άνδρας και μία γυναίκα και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα της ληστείας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και άμεσα το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης συντόνισε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία της πόλης, το όχημα των δραστών εντοπίστηκε από αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη στην συμβολή της Γλαύκου με την Ακρωτηρίου.

Οι δράστες συνελήφθησαν από άνδρες της Άμεσης Δράσης, υπέδειξαν το σημείο όπου είχαν κρύψει το όπλο και ομολόγησαν δύο ακόμη ληστείες που είχαν διαπράξει πρόσφατα.

Η πρώτη σε κατάστημα καφέ take away στην Πατρών Κλάους και η δεύτερη σε πρατήριο καυσίμων στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος, φορώντας χειρουργική μάσκα.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών, απ’ όπου και σήμερα με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας συγχαίρει τους συναδέλφους της που με αυταπάρνηση και χωρίς τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό έχουν συνεχώς επιτυχίες στην πάταξη της εγκληματικότητας, που θα πολλαπλασιαστούν εάν τους διατεθεί σύγχαονος τεχνολογικός εξοπλισμός,

Πηγή: tempo24.news


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ