Συλλήψεις για όπλα και εξιχνίαση κλοπών στο Ρέθυμνο


Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν στο Ρέθυμνο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων – ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού – για κλοπή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους δράστες, σύμφωνα με τα στοιχεία και την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, που την 25.02.2020 αφαίρεσαν από τσάντα Ελληνίδας χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα ενώ στις 28.02.2020 αφαίρεσαν από χώρο εργασίας άλλης γυναίκας Ελληνίδας, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Οι αστυνομικοί μετά από την αξιοποίηση στοιχείων οδηγήθηκαν στο ότι οι δύο άνδρες διέπραξαν τις συγκεκριμένες κλοπές οπότε και σε βάρος τους σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.

Στο μεταξύ συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου και σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου δύο Έλληνες για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα. Στην πρώτη περίπτωση πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του Έλληνα, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 φυσίγγια, γεμιστήρας, κυτίο πιστολιού, θήκη και ζώνη μεταφοράς όπλου. Στη δεύτερη περίπτωση μετά και πάλι από έρευνα στο σπίτι του δεύτερου συλληφθέντα, οι αστυνομικοί εντόπισαν 150 φυσίγγια και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

Η προανάκριση και για τις δύο περιπτώσεις διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ