COVID 19 #epomeni_mera: Μπείτε στην πρώτη online έκθεση που διοργανώνει η e-expo.gr


e-expo.gr: Με αντικείμενο COVID 19 #epomeni_mera, επαγγελματίες που πρέπει να προσαρμόσουν τις δραστηριότητες τους στις νέες συνθήκες, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μια εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα.

Εκεί μπορούν να βρουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζονται και να συνομιλήσουν εφόσον θέλουν απ΄ ευθείας με τον κάθε εκθέτη ξεχωριστά.

Στην έκθεση της e-expo συμμετέχουν 72 εκθέτες ενώ μέσα από την πλατφόρμα πέραν των επιχειρήσεων, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να κάνει μια εικονική περιήγηση σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σε κάθε νέα ψηφιακή υπηρεσία του Ελληνικού δημοσίου.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων  Άδωνις Γεωργιάδης.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι η παράλληλη δυνατότητα των επισκεπτών να παρακολουθήσουν το  Σάββατο  το forum “Rethink Digital” με σημαντικούς ομιλητές του κλάδου της ψηφιακής βιομηχανίας.

Όλο το πρόγραμμα του forum, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το βρουν στο https://covid19.e-expo.gr/rethink-digital-2k20/

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένονται πολλές χιλιάδες επισκεπτών και γι΄αυτό το λόγο ως “επιβράβευση”, σε συνεργασία με τους εκθέτες, υπάρχει φροντίδα να δοθούν ειδικές εκπτώσεις και να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 15 κληρώσεις δώρων στο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης.

Επόμενο ραντεβού της e-expo.gr με σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, είναι στις 25 Ιουνίου με την έκθεση “Τουρισμός η επόμενη μέρα”, που συνδιοργανώνεται με την πολύπειρη στο χώρο εταιρεία “Great exhibitions”.

To tromaktiko.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από την ψηφιακή πλατφόρμα της e-expo.gr. Όπως θα διαπιστώσετε ταιριάζουν απόλυτα με το slogan της ενέργειας που είναι, “ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ…”

Περιηγηθείτε τώρα στη πρώτη online έκθεση e-expo.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ