Μαντλίν: Η πρώτη δήλωση του Μπρίκνερ – Τι είπε ο Γερμανός παιδόφιλος


Συνεχίζεται το θρίλερ με την τύχη της Μαντλίν ΜακΚάν.

Οι γερμανικές Αρχές προσπαθούν να βρουν την απάντηση στο «αίνιγμα» της εξαφάνισηςτης μικρής Μαντλίν, με τον «νούμερ ένα» ύποπτο για την εξαφάνισή της, Κρίστιαν Μπρίκνερ, να κάνει την πρώτη δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του.

Ο παιδόφιλος βρισκόταν στο Αλγκάρβε τον Μάιο του 2003, όταν εξαφανίστηκε η Μαντλίν, ενώ ακριβώς μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της… εξαφανίστηκε και ο ίδιος.

Ο δικηγόρος του, Friedrich Fulscher, προχώρησε σε μια πρώτη δήλωση σχετικά με τον πελάτη του και το θέμα της Μαντλίν, στην βρετανική εφημερίδα Times, σχολιάζοντας: «Ο πελάτης μου αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση της Μαντλίν».

Την ίδια ώρα, μια ακόμα αποκάλυψη για την δράση του Μπρίκνερ στην Πορτογαλία, προκαλεί… ανατριχίλα. Οι ερευνητές εντόπισαν ένα τροχόσπιτο στο οποίο βρέθηκαν τα μαγιό μικρών παιδιών αλλά και πάνω από 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Τα έξι usb sticks βρέθηκαν αναμεσα στα κόκκαλα του ψόφιου σκύλου του Μπρίκνερ, όπως αναφέρει η Daily Mail. Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο ήταν και το σπίτι του παιδόφιλου στην πατρίδα του.

Διαψεύδει η οικογένεια – «Δεν λάβαμε επιστολή που λέει ότι είναι νεκρή»

Μπορεί ο βρετανικός Τύπος να αναφέρει από το πρωί της Τρίτης (16/06) πως η οικογένεια ΜακΚάν έλαβε επιστολήαπό τις γερμανικές Αρχές, στην οποία αναφέρεται ο θάνατος της Μαντλίν, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από την οικογένεια του κοριτσιού.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ