Εφή Σαρρή: «Θέλω να με ξεχάσουν όλοι» (video)


Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια των 90’s, η οποία μάλιστα θεωρούνταν και από τις μοιραίες γυναίκες εκείνης της εποχής, Έφη Σαρρή, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Λιάγκα».

Μίλησε για τη ζωή της αλλά και για τις επιτυχίες που είχε κάνει στο τραγούδι τις οποίες όπως αποκαλύπτει και η ίδια δεν τις πίστεψε:

«Έκανα χρήματα σε αυτή τη δουλειά. Πλούσια δεν θεωρούμαι αλλά μπορώ να πω ότι μπορώ να ζω αξιοπρεπώς» 

Λόγω ότι η δεκαετία του 90 έχει αφήσει εποχή, και η Έφη Σαρρή ήταν στα φόρτε της εκείνη την εποχή, όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν την πειράζει η ταμπέλα «90ίλα» η ίδια απάντησε με απόλυτη ειλικρίνια:

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Τι θα πει 90ιλα; Αφού είμαι! Καθόλου».

Όσο αναφορά το τραγούδι «Αφρικανέ» και το τραγούδι της προεκλογικής της καμπάνια «Σταυρώστε με», τα οποία κάποιοι τα έχουν θεωρήσει ως «trash», ήταν κινήσεις τις οποίες δεν έχει μετανιώσει που τις έκανε.

Σχετικά με την απόφασή της να μην κάνει παιδιά η ίδια ομολόγησε:

«Καθόλου δεν μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά. Ήταν μια σκέψη πολύχρονη. Δεν θέλω να αφήσω τίποτα πίσω μου, απολύτως τίποτα, θέλω να με ξεχάσουν όλοι», τόνισε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Άλλο ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε ήταν και η «κόντρα» που είχε με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Φήμες λένε πως η Έφη Σαρρή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Σε αυτή την πράξη την οδήγησαν οι ύβρεις του Λάκη Λαζόπουλου, και οι αμφιβολίες για τη δημόσια εικόνα που η ίδια είχε δημιουργήσει. Ωστόσο, εκείνη το διέψευσε.

Όταν ερωτήθηκε αν τα έχουν βρει οι δυο τους, εκείνη απάντησε:

«Αφού δεν τα έχουμε χάσει, δεν τα έχουμε βρει κιόλας»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ