Η Αγγελική Ηλιάδη ομολόγησε ότι είναι πάλι ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της από τον Γκέντσογλου (video)

Σε προσωπικές και «ζουμερές» αποκαλύψεις προχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη μόλις λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της σε νυχτερινό στέκι του Μπουρναζίου, που πραγματοποιήθηκε χθες.

Συγκεκριμένα, η αοιδός δήλωσε πάλι ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και πολύ ευτυχισμένη με τον νέο της σύντροφο!

Αγγελική Ηλιάδη

«Πνιγόμουν στο κομμάτι της μητρότητας. Ενιωθα πως ό,τι και να δώσω στα παιδιά δεν είναι αρκετό. Τα παιδιά, για να είναι καλά, πρέπει και η μαμά να είναι καλά. Ενιωθα ενοχές και ότι δεν πρέπει να έχω χρόνο για μένα ή για προσωπική ζωή» ανέφερε αρχικά στο «Happy Day» και κατόπιν το… ομολόγησε: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτά… Υπάρχει κάποιος, είναι εκτός χώρου. Αυτά συμβαίνουν πολύ ξαφνικά. Τις περισσότερες φορές δεν το περιμένεις. Κάπως έτσι έγινε. Γιατί κι εγώ πίστευα πως θα αργήσω να ξανακάνω μια σχέση, αλλά να που έγινε ξαφνικά. Μπορεί να ήταν και κεραυνοβόλος ο έρωτας…» είπε αινιγματικά η Αγγελική Ηλιάδη, δίχως να αποκαλύψει παραπάνω στοιχεία.

Αγγελική Ηλιάδη

Να θυμίσουμε πως, όπως έγινε γνωστό από την ίδια, κατά το διάστημα της καραντίνας έμενε με τον πρώην της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της Σάββα Γκέντσογλου και μάλιστα αυτές οι δηλώσεις της πυροδότησαν τις φήμες για επανασύνδεση. Η ίδια ωστόσο τις διέψευσε κατηγορηματικά και, όπως τώρα προκύπτει, είχε λόγο να το κάνει.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here