H Ιωάννα Κουσκούση χτυπά με σχόλιο «καρφί» την Ιωάννα Τούνη


Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, μετά από το επεισόδιο με τον υπουργό Νίκο Χαρδαλιά, που πήρε μεγάλη τροπή, αρνητική κυρίως για εκείνη, μιας που την έστειλε για λίγο στο ψυχιατρείο… ξαναχτυπά, αυτή τη φορά εναντίον της Ιωάννας Τούνη.

Η Ιωάννα Κουσκούση, που διαρκώς προκαλεί με κάθε τρόπο για να τραβήξει τα φώτα των ΜΜΕ πάνω της, άφησε ένα σχόλιο-«καρφί» στη νέα αισθησιακή φωτογραφία που ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία συνήθως προμοτάρει τα ρούχα και τα μαγιό (πλέον και τα οπτικά), της εταιρίας της, ποζάρει ξαπλωμένη στην άμμο με λάγνο βλέμμα, με το κύμα να σκάει κοντά στο εντυπωσιακό κορμί της.

Δείτε το σχόλιο στη φωτογραφία της Τούνη, που άφησε η «βαθιά θρησκευόμενη» Ιωάννα Κουσκούση, η οποία ξημεροβραδιάζεται μπροστά στην κάμερα του κινητού της με μαγιό, όταν φυσικά δεν αναλύει τις θεωρίες συνωμοσίας της.

«Όταν πας διακοπές και το μόνο που σε νοιάζει είναι να βγάζεις μόνο φώτο το μ..νι.. και δεν απολαμβάνεις τις στιγμές.. χαχα»

Η Ιωάννα Τούνη φυσικά, δεν της απάντησε ποτέ και κράτησε ψηλά το επίπεδο του «μπικίνι» της…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ