Η Σοφία Φυρού με το αγόρι της στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων


«Νύχτες στη Μύκονο με την πανσέληνο μαζί, νύχτες για έρωτα κι όνειρα μέχρι το πρωί» λέει ένα παλιό τραγούδι, το οποίο ταιριάζει γάντι στη Σοφία Φυρού αυτήν την περίοδο.

Η εκρηκτική καλλονή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο πανελλήνιο από το τροχαίο ατύχημα που είχε μαζί με τον Ηλία Βρεττό τον Φεβρουάριο του 2018, βρίσκεται στο νησί των ανέμων με τον σύντροφό της και γνωστό ΥouΤuber Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τούς εντόπισε να κάνουν βόλτες πιασμένοι χεράκι χεράκι στα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια και να φωτογραφίζονται με τα κινητά τους σε φημισμένο bar-restaurant του νησιού, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Μάλιστα, ο λογαριασμός της στο Ιnstagram έχει κατακλυστεί αυτές τις μέρες από σέξι πόζες της σε πισίνες και παραλίες, εικόνες που προφανώς έχει τραβήξει ο καλός της. Να θυμίσουμε πως η πληθωρική Σοφία και ο γοητευτικός Αλέξανδρος είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και σφοδρά ερωτευμένοι.

Η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές Απριλίου μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό», ενώ, όπως αναφέρθηκε τότε στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμειναν κάτω από την ίδια στέγη.

Πλέον, οι δύο νέοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, το οποίο ειδικά η Σοφία επισκέπτεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ