Όταν η Φανή Χαλκιά δούλευε κρυφά στα μπουζούκια με τον Στέλιο Ρόκκο ως σερβιτόρα (video)


H Ελληνίδα αθλήτρια και ολυμπιονίκης του στίβου, Φανή Χαλκιά είναι μια δυναμική γυναίκα και πρόσφατα έγινε και μαμά για δεύτερη φορά και μάλιστα στην περίοδο της καραντίνας.

Αν και δεν έχουν προλάβει να παντρευτούν ακόμα με τον αγαπημένο της Λούη Καραμάνο, οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια ενώ διατηρούν έναν όμορφο δεσμό με ισορροπία και διατηρώντας χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η Φανή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το πώς αισθάνεται ως μαμά, για τα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της και για την όμορφη πρόταση γάμου που έχει δεχτεί:

«Με τον άντρα μου είμαστε λίγο καιρό μαζί για όλα αυτά που έχουμε κάνει και τα παιδιά. Νομίζω τον χειμώνα που μας έρχεται να κλείσουμε 3 χρόνια. Έμεινα έγκυος πάρα πολύ γρήγορα, οπότε όταν κλείσαμε χρόνο είχαμε ένα παιδί που ήταν 3 μηνών. Δεν έχουμε προλάβει να παντρευτούμε. Μου έχει κάνει πρόταση, έχω δεχτεί. Μου την έκανε την πρώτη Πρωτοχρονιά που ήμασταν μαζί, που είχαμε ήδη παιδί βέβαια».

Η χρυσή αθλήτρια αναφέρθηκε και στην περίοδο που προσπαθούσε να συνδυάσει τον αθλητισμό με ένα έξτρα εισόδημα, εργαζόμενη ως σεβιτόρα στα μπουζούκια όπου τραγουδούσε ο Στέλιος Ρόκος: «Το πιο δύσκολο στην καριέρα μου ήταν να πάρω απόφαση να ξαναρχίσω αθλητισμό το 2002. Το παλτό που έτρωγα που δούλευα και γυμναζόμουν και κοιμόμουν δυο ώρες για να μπορέσω να αντεπεξέλθω οικονομικά. Δούλευα κρυφά από τον προπονητή μου. Έχω δουλέψει σε μπουζούκια. Έχω δουλέψει σέρβις στον Στέλιο Ρόκκο 100 χρόνια πριν. Το ξέρει ο Στέλιος, γελάμε πάρα πολύ», είπε η Φανή Χαλκιά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ