Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου τη… βαράει απίστευτα αυτό το πράγμα» (video)

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας, Δήμητρα Παπαδήμα, έχει στο ενεργητικό της πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες.

Μία από αυτές είναι αυτή που σκηνοθετεί μαζί με τον σύζυγό της, εξίσου καταξιωμένο ηθοποιό, Γιάννης Μποσταντζόγλου, τη θεατρική παράσταση «Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι», στην οποία ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία αυτή την ιέρεια των θεατρικών παραστάσεων.

Η Δήμητρα Παπαδήμα, είναι ένας άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια. Το πρωί της Τετάρτης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονό της σε σχέση με τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης ότι είναι όλοι βολεμένοι και δεν βοηθάνε τα νέα παιδιά.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Οι ίδιοι και οι ίδιοι ηθοποιοί δουλεύουν, τα περισσότερα νέα παιδιά μένουν άνεργα, εκτός αν έχουν τις επαφές, τους φίλους, τις διασυνδέσεις, κάτι που μου τη… βαράει απίστευτα αυτό το πράγμα. Ε, ναι… Είναι παρέες, κλίκες…

Εντάξει, να είναι και να παράγουν έργο και να ελπίζουν σε κάποιο οικονομικό όφελος, αλλά βοηθήστε και τα νέα παιδιά. Όλοι είναι βολεμένοι με έναν τρόπο, και οι ταλαντούχοι και οι λιγότερο ταλαντούχοι, είναι βολεμένοι.»

Στην ερώτηση αν έχει χάσει ρόλους λόγω της «κλίκας» που ανέφερε, η ίδια δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε:

«Έχω χάσεις ρόλους λόγω κλίκας, αλλά τα έχω ξεχάσει, δεν ασχολούμαι πλέον με αυτά. Πολλοί ηθοποιοί που σνόμπαραν την τηλεόραση θέλουν τώρα να μπουν και κάνουν και τηλεπαιχνίδια γιατί βλέπουν ότι δεν υπάρχει θέατρο»

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ