Τσίπρας στο Πολιτικό Συμβούλιο: «Ο καθένας μας να αναλάβει την ευθύνη για τα λάθη του»


Σε κλίμα έντονου προβληματισμού πραγματοποιήθηκε στην γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Η σύσκεψη διεξήχθη στη σκιά των αποκαλύψεων από την ηχογραφημένη συνομιλία του με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, που προκάλεσαν έρευνα της δικαιοσύνης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησαν υψηλοί τόνοι, με ορισμένα στελέχη να αφήνουν σαφείς αιχμές κατά του κ. Παππά.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά έσπευσε να τονίσει ότι «όλα τα στελέχη του κόμματός του είναι «καθαρά», επισημαίνοντας ωστόσο ότι όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για λάθη που έχουν κάνει. Προφανώς, η δήλωση αυτή αφορά τον κ. Παππά, ωστόσο, όπως επισημαίνουν πηγές της Κουμουνδούρου, ο κ. Τσίπρας εννοούσε και άλλα στελέχη που με τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους έχουν προκαλέσει πρόβλημα στην εικόνα του κόμματος.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Νέα Δημοκρατία έχουν επιλέξει τη «λάσπη» για να σπιλώσουν πολιτικούς αντιπάλους. Απέναντι σε ένα τέτοιο αδίστακτο σύστημα εξουσίας οφείλουμε όλοι και κυρίως τα στελέχη πρώτης γραμμής να προσέχουμε κάθε μας πράξη και κάθε μας λέξη», είπε ο Αλέξης Τσίπρας προς το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για την εντιμότητα των στελεχών μας, τα οποία σε όλες τις περιστάσεις έχουν αποδείξει την ανιδιοτέλεια τους. Από εκεί και πέρα ο καθένας μας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για λάθη, παραλήψεις ή αστοχίες. Όχι απλά για να πάμε παρακάτω. Αλλά για να μην τα επαναλάβουμε», διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τα στελέχη τα οποία έχουν προκαλέσει με τις πράξεις και τη στάση τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ