Πάρτι – έκπληξη μετατράπηκε σε εφιάλτη για οικογένεια (vid)


Ένα πάρτι – έκπληξη μετατράπηκε σε εφιάλτη για μια οικογένεια στο Τέξας καθώς το αποτέλεσμα ήταν να μολυνθούν 18 άτομα από κορoνοϊό

Ο Ron Barbosa λέει ότι μόνο 7 από τα μέλη της οικογένειάς του που παραβρέθηκαν στο πάρτι έκπληξη στις 30 Μαϊού για τα γενέθλια της νύφης του, κόλλησαν με κορονοϊό, αλλά μετά τον μετέφεραν στο σπίτι όπου μολύνθηκαν άλλα 12 περίπου.

Ο Barbosa που είναι παντρεμένος με γιατρό ανησυχεί πλέον για τους συγγενείς του, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων γονέων του, οι οποίοι νοσηλεύονται με κορoνοϊό, όπως μεταδίδει η nypost.

«Όταν άρχισαν να αρρωσταίνουν οι συγγενείς μας, καταλάβαμε πως κολλήσαμε όλοι μας» είπε ο Barbosa. «Γνωρίζαμε ότι αυτό θα συνέβαινε. Είμαστε τρομοκρατημένοι». Σύμφωνα με τον ίδιο, συνολικά 25 άτομα παραβρέθηκαν στο πάρτι, συμπεριλαμβανομένου του ανιψιού του, που ήταν χωρίς να το γνωρίζει θετικός στον κορωνοϊό αλλά υπέθεσε ότι ο ελαφρύς βήχας του ήταν σύμπτωμα λόγω της εργασίας του σε κατασκευαστική εταιρεία. Αντ’ αυτού όμως, δημιούργησε μια μίνι εστία κορoνοϊού.

«Το πάρτι δεν διήρκεσε τόσες πολλές ώρες. Ήταν μόνο για λίγες. Αλλά κατά την διάρκεια αυτού του σύντομου χρόνου, με κάποιον τρόπο, τα άλλα 18 μέλη της οικογένειάς μας μολύνθηκαν με κορoνοϊό» είπε ο Barbosa.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ