Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Πήγα εκεί για ψυχοθεραπεία, γιατί πέρασα μια δύσκολη περίοδο» (video)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, την οποία απολαύσαμε πρόσφατα στο τραγουδιστικό show «Just the 2 of Us», πριν λίγους μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» για την αυλαία που έριξε η εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» από τον ALPHA.

Όσο αναφορά το όνομα της εκπομπής, το οποίο εκείνη βρήκε αλλά τα δικαιώματα τα έχει το κανάλι, η ίδια με πικρία δήλωσε:

«Σε ένα συμβόλαιό μου προκειμένου να ανανεωθεί πριν από 7 χρόνια, ο τότε διευθυντής του Alpha μου είχε πει: “Προκειμένου να σου ανανεώσω το συμβόλαιο θα κρατήσω τον τίτλο”. Μέχρι τότε τον τίτλο τον είχα εγώ γιατί εγώ τον είχα βρει. Του είπα “και να το κάνεις δεν με πειράζει καθόλου γιατί το Πάμε Πακέτο είμαι εγώ”. Έχω βρει τη λύση για τον τίτλο της νέας εκπομπής. Όταν συγκλίνουν οι συνθήκες θα είμαστε πάλι μαζί με το Πακέτο»

Μεσημέρι με τον Λίαγκα: Επειδή ο Alpha έχει τα δικαιώματα του ονόματος, υπάρχει περίπτωση να βγάλει το Πάμε Πακέτο;
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ας το βγάλει.
Μεσημέρι με τον Λίαγκα: Γίνεται Πάμε Πακέτο με άλλη παρουσιάστρια;
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μπορεί και να γίνεται, πού ξέρεις; Μια δοκιμή θα μας πείσει. Άσε να δείξουν τα γεγονότα, εγώ δεν θα πω τίποτα.»

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή Dot, η γνωστή παρουσιάστρια, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την αποχώρησή της από το τηλεοπτικό κανάλι, ALPHA αποκαλύπτοντας ότι ήταν μία δύσκολη περίοδος για εκείνη αλλά και τον λόγο που πειράχτηκε από αυτή την απόφαση του καναλιού.

«Εγώ πραγματικά πήγα εκεί για ψυχοθεραπεία (αναφερόμενη στο J2US). Πρώτον, γιατί πέρασα μια δύσκολη περίοδο από τότε που ξαφνικά και αδικαιολόγητα σταμάτησε το Πάμε Πακέτο. Έγινε με έναν άκομψο τρόπο. Ήταν η καθημερινότητά μου και όταν αυτό ακραία και ξαφνικά διακόπτεται μετά από 14 χρόνια -17 χρόνια ήμουν στον Alpha-, είναι σαν ξερίζωμα κάπως. Πάντα υπάρχει μια απώλεια όταν σταματάει κάτι.

Κάτι πήρε το αφτί μου ότι θα συνεχιστεί το Πάμε Πακέτο, αλλά επειδή αυτό το αφτί έχει πάρει κι άλλες φορές τέτοιες πληροφορίες σε επίπεδο συμφωνιών που για κάποιο λόγο μετά από τις αλλαγές των συνθηκών άλλαξαν κι αυτά, δεν είμαι σε θέση να πω ούτε ναι ούτε όχι. Είχαμε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ, είχαμε συμφωνήσει, για κάποιο λόγο όμως επειδή εγώ δεν ήμουν σε θέση να υπογράψω ακόμα γιατί ήμουν δεσμευμένη με συμβόλαιο από τον Alpha μέχρι τον Αύγουστο, οι άνθρωποι έπρεπε να προχωρήσουν, έκαναν την συμφωνία με τον Acun και πέρασαν σε άλλο πρόγραμμα.

Μετά μιλήσαμε με το Open, ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσουμε θεωρητικά και έρχεται ο κορωνοϊός. Θα έβγαινε στον αέρα τον Μάρτιο»

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here