Η Mαρία Ελένη Λυκουρέζου ανακοίνωσε τη συμφιλίωση με τη Μάρθα Κουτουμάνου: «Όλα περνάνε»


Η πολύκροτη, όλο εντάσεις σχέση, των αδερφών Mαρίας Ελένης Λυκουρέζου και Μάρθας Κουτουμάνου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media, μετά τον θάνατο της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη. Η κόντρα μεταξύ των δύο αδερφών, ξέσπασε το 2019, με αφορμή την κληρονομιά της μητέρας τους και συγκεκριμένα με τη βίλα της Ζωής στο Πόρτο Ράφτη, η οποία τις οδήγησε στα δικαστήρια, με τους δικηγόρους τους να αναζητούν λύσεις σε εξωδικαστική συμφωνία.

Με μια ανάρτησή της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η κόρη του πασίγνωστου ποινικολόγου, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό των social media, έβαλε τέλος στα δημοσίευματά που θέλουν τις δύο αδερφές ακόμα «στα μαχαίρια». Ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου η Μαρία Ελένη ποζάρει με τον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την αδερφή της Μάρθα, έγραψε ένα μήνυμα, θέλοντας να τονίσει ότι πλέον έχουν όλα περάσει.

«Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς!», έγραψε η Μαρία Ελένη.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ