Πέντε πνιγμοί σε Ερμιονίδα, Κέρκυρα, Λεωνίδιο, Σάμο και Χαλκιδική


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ”ΛΕΠΙΤΣΑ” της Κοιλάδας Ερμιονίδας, 89χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.
Πνιγμός στην Κέρκυρα
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας, 85χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.
Πνιγμός στο Λεωνίδιο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Τυρού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, 82χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Αγροτικό Ιατρείο Τυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Λεωνιδίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.

Πνιγμός στη Σάμο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΠΟΤΟΚΑΚΙ” Πυθαγορείου ν. Σάμου, 82χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πνιγμός στη Χαλκιδική

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΑΚΤΗ ΕΛΙΑΣ” του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, 71χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ