Η Κάτια Ζυγούλη για «εξομολόγηση» και ο Σάκης Ρουβάς για φωτοβολταϊκά στην Κοζάνη (video)


Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο περιζήτητα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο Σάκης Ρουβάς που κρατιέται σταθερά υψηλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα και η Κάτια Ζυγούλη που άφησε τον μύθο του topmodel για να αφοσιωθεί στον ρόλο της μητέρας.

Η πάλαι πότε «γαζέλα» της πασαρέλας εμφανίστηκε σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις επιλογές της και την σχέση της με τον άνδρα που ερωτεύτηκε ο μισός γυναικείος πληθυσμός.

Η Κάτια Ζυγούλη αφηγήθηκε πώς ήρε στη ζωή της το πρώτο παιδί «ως δώρο Θεού» σε μια περίοδο που ή ίδια δεν ήταν έτοιμη ψυχολογικά. Το πρώην μοντέλο που διατηρεί κανάλι στο YouTube αποφάσισε να πειραματιστεί με την παρουσίαση στην ΕΡΤ, όμως τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Ιστορίες μόδας» θα κόψουν τον δεύτερο κύκλο.

Εντυπωσιακή, ευγενική και καθωσπρέπει, η κ. Ζυγούλη έχει αναθρέψει με σωστά πρότυπα τα υπέροχα παιδιά της και έχοντας πρότυπο την μητέρα της, η ίδια θεώρησε ότι οφείλει να αφοσιωθεί στην ανατροφή τους, αφού ο σύζυγός της μπορούσε να προσφέρει σε όλους τις απαραίτητες ανέσεις. 

Η Κάτια εξήγησε μάλιστα ότι δεν έγινε δεκτή στο GNTM γιατί ως χαρακτήρας είναι γλυκιά, συγκαταβατική και ρομαντική:

Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Ρουβάς βρισκόταν στην Κοζάνη για business!

O διάσημος τραγουδιστής, showman, παρουσιαστής και επιχειρηματίας, ταξίδεψε στη  Δυτική Μακεδονία για να συνομιλήσει με επιχειρηματίες τη περιοχής και να ανοίξει συζητήσεις για επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά πάρκα.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο Σάκης κινήθηκε διακριτικά για να μην τον πιάσουν οι φακοί τον δημοσιογράφων στις διαδοχικές συναντήσεις τους με τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, με τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη αλλά και γνωστούς επιχειρηματίες της περιοχής.

Μπορεί η Κάτια να δυσκολεύεται με τα επαγγελματικά της αδιέξοδα, ο Σάκης πάντως, συνεχίζει ακάθεκτος να τραβάει επάνω του όχι μόνο τα φώτα των paparazzi αλλά να κερδίζει έδαφος και σε άλλους τομείς, αφού ο καιρός περνά, ακόμα κι αν οι ρυτίδες του μοιάζουν σαν απαλό χάδι του χρόνου επάνω του, στα 48 του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ