ΟΑΕΔ – Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία – Τελευταία ευκαιρία για τις αιτήσεις


Σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59, είναι η τελευταία προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ , μετά τη νέα παράταση του προγράμματος για τις αιτήσεις συμμετοχής ξενοδοχείων, καταλυμάτων και ακτοπλοϊών εταιρειών.

Οι διακοπές, μέσω των επιταγών (voucher) μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ και θα έχουν διάρκεια:

  • από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ή
  • από μία έως έξι διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Κάντε ΕΔΩ αίτηση

Η δήλωση συμμετοχής από τους παρόχους γίνεται αποκλειστικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou.

Συνολικά, θα χορηγηθούν 370.000 επιταγές, πάνω από 2,5 φορές περισσότερες (164%) σε σχέση με το περσινό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του προγράμματος θα φτάσει τα 37 εκατ. ευρώ.

Τα βήματα για τη διαδικασία:

  • Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr
  • Εργασία και ασφάλιση
  • Αποζημιώσεις και παροχές
  • Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr/koinonikos-tourismos.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ