Ανδρική απιστία: Το Νο1 στοιχείο που φανερώνει ότι… θα κοιτάξει αλλού


Το κομμάτι της απιστίας είναι κάτι που δυσκολευόμαστε πολύ να συζητάμε ακόμα και μεταξύ μας. Ποσώ μάλλον να καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε

Ωστόσο, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά, με τις έρευνες να θέλουν έναν στους δύο άνδρες να έχει απατήσει σύντροφό του κάποια στιγμή στη ζωή του. Πριν βιαστείς να απογοητευτείς φέρνοντας το ποσοστό αυτό στο μυαλό σου, τουλάχιστον σκέψου τα ευχάριστα (ναι, υπάρχουν κι αυτά).

Οι επιστήμονες εντόπισαν ένα βασικότατο στοιχείο το οποίο αν παρουσιάζει ένας άνδρας είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σε απατήσει. Μην το παίρνεις προσωπικά, όχι εσένα μόνο. Όλες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΕΔΩ

Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Personality and Social Psychology» και στην οποία συμμετείχαν 233 νιόπαντροι άνδρες, εκείνοι που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή με την σύντροφό τους και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις σεξουαλικές τους επιδόσεις είναι τελικά αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα κοιτάξουν (και) αλλού.

Και οι επιστήμονες γνωρίζουν ακριβώς τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Όπως υποστήριξαν, τα αρσενικά αυτά είναι απόλυτα εξοικειωμένα με το σεξ, πράγμα που σημαίνει πως λαμβάνουν άμεσα τα σεξουαλικά μηνύματα που έρχονται από τις γυναίκες γύρω τους. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο για εκείνους να κάνουν την πρώτη κίνηση κάθε φορά που κάτι τους «τραβά» σε άτομο του περιβάλλοντός τους.

Δεν τους δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Δυστυχώς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ