Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για το ψυχολογικό σοκ που πέρασε όταν έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη: «Έπαθα σεισμό»! (video)


Για το δύσκολο κομμάτι της υιοθεσίας της, αλλά και τον άκομψο τρόπο που το έμαθε και το ψυχολογικό σοκ που υπέστη από αυτό, μίλησε η Χρύσα Ρώπα.

«Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία, οφείλεται στο ψέμα. Όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός στην Ελενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά» και συνέχισε, περιγράφοντας με συγκλονιστικές λεπτομέρειες:

«Οι γονείς μου με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδελφο του πατέρα μου. Το έμαθα στα 12 μου χρόνια και μάλιστα με άσχημο τρόπο, απότομα. Στον δρόμο το έμαθα, όχι από τους ίδιους. Συνδιαλεγόταν η μαμά μου για ένα θέμα, γιατί ήμασταν καινούργιοι στην πολυκατοικία, και είχαν… ανάψει τα αίματα και έμπαινα εγώ μέσα και είπε η μαμά μου “Νίκο, το παιδί” και είπε αυτή αυτό που έπρεπε να πει. Δεν μου εξήγησε κανείς, δεν δικαιολογήθηκε κανείς… Έπαθα σεισμό ψυχολογικά. Δεν υπήρχε καμία κατανόηση πάνω σε αυτό. Εγώ έπρεπε να είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έβλεπα την αδελφή μου που ήμασταν δίδυμες, αλλά δεν καταλάβαινα. Όταν το έμαθα, δεν πήγα στη βιολογική μου μητέρα να τη ρωτήσω γιατί με έδωσε, γιατί ούτε αυτοί με διεκδίκησαν ποτέ. Είχαν μια περίεργη περηφάνια, δεν θα ζητούσαν πίσω το παιδί που έδωσαν» ανέφερε με πικρία η Χρύσα Ρώπα.

Δείτε επίσης: Ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τώρα την πήρατε χαμπάρι την εκπομπή??? Κοντεύει εβδομάδα που προβλήθηκε ….σιγά το ντοκουμέντο σαΐνια μου…..

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ