Κατηγορίες “σοκ” για Στάριτζ. Η θέση της Λίβερπουλ

Για χρηματισμό σε αγώνες ποδοσφαίρου κατηγορείται ο Ντάνιελ Στάριτζ και «απειλείται» μα βαρύτατες ποινές αν αποδειχθεί ότι έχει παραβεί τους σχετικούς κανονισμούς, με τον παίκτη της Λίβερπουλ να διαβεβαιώνει όμως ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ φέρεται να έχει παίξει παράνομα στοίχημα στην Αγγλία και πλέον έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον του, η οποία και είναι πιθανό να επιφέρει σημαντικές κυρώσεις και για την καριέρα του.

Ο Άγγλος επιθετικός της Λίβερπουλ έχει πλέον μέχρι την Τρίτη 20 Νοεμβρίου να απολογηθεί, με τον ίδιος πάντως να διαψεύδει τα πάντα και τη Λίβερπουλ να στέκεται σε πρώτη φάση στο πλευρό του, με επίσημη θέση της.
Η θέση της Λίβερπουλ για τον Στάριτζ

«Ο Ντάνιελ έχει συνεργαστεί πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και έχει διαβεβαιώσει τον σύλλογο ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Επίσης, ο Ντάνιελ έχει δηλώσει ότι δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ πάνω στο ποδόσφαιρο. Όπως με κάθε ζήτημα τέτοιας φύσεως, θα αφήσουμε τη διαδικασία να ολοκληρωθεί πριν κάνουμε κάποιο παραπάνω σχόλιο»

BREAKING: @LFC striker @DanielSturridge charged with misconduct by FA in relation to alleged breaches of betting rules #SSN pic.twitter.com/Wb2H6BX0M7

— Sky Sports News (@SkySportsNews) November 12, 2018

BREAKING: Daniel Sturridge charged with misconduct over breach of FA betting rules https://t.co/Ma1Av3kDkb pic.twitter.com/Qb8q3RIYFr

— Mirror Football (@MirrorFootball) November 12, 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here